Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo Evrope sad: Spajić kandidat za predsjednika

''Sprovedena relevantna i kredibilna istraživanja javnog mnjenja jasno pokazuju da predsjednik Pokreta Evropa sad! ulazi u drugi krug i pobjeđuje kandidata DPS-a, ma ko on bio''

Predsjedništvo Pokreta Evropa sad!, nakon obavljenih širih konsultacija, jednoglasno je donijelo odluku da na predstojećim predsjedničkim izborima kandiduje lidera Pokreta Milojka Spajića. Odluka Predsjedništva Evrope sad! biće poslata Glavnom odboru na verifikaciju.

“Sprovedena relevantna i kredibilna istraživanja javnog mnjenja jasno pokazuju da predsjednik Pokreta Evropa sad! ulazi u drugi krug i pobjeđuje kandidata DPS-a, ma ko on bio.

Ovom prilikom, upućujemo poziv svim građanskim i manjinskim partijama koje dijele našu viziju Crne Gore da podrže Milojka Spajića i budu dio velike pobjede na predstojećim izborima i time daju doprinos objedinjavanju istinski evropskih i demokratskih snaga”, navedeno je u saopštenju

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.01.2023-21:15 21:15

Cetnik sad za Pres'ednika drzave…aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu sta cemo sa novcem..koje je potrosio..cak se vodi i istraga protiv njega..

COL
30.01.2023-06:16 06:16

Bi da se dočepa imuniteta….

BobZeković
30.01.2023-12:34 12:34

sPAJIĆ JE IMPORTOVANI PODLI POMAGAČ SRPSKIH OKUPATORA I UGNJETAČA. Jedini cilj mu je totalno uništenje Crne Goe, Crnogoraca i Crnogorki. Totalono radno i kreativno nesposobna i štetna ličnost. Specijalno je pripreman od strane Srpske okupatorske crkve da razori Crnu Goru, ako zatreba i na najsvirepiji način, ka što je go radio prilikom invazije srpskih popoba na Cetinje i Cetinjski manastir! OPREM DOBRO, SPAJIĆ sve sa evrpom odam!

COL
30.01.2023-15:42 15:42

Svaka čast Bob Zeković..