Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo DPS-a: Ubjedljivo ćemo pobijediti i na narednim izborima

Predsjedništvo DPS-a je na danas održanoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik partije Milo Đukanović, razmatralo je aktuelna politička pitanja i dinamiku realizacije partijskih aktivnosti u susret predstojećim redovnim parlamentarnim izborima

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) očekuje da će i na predstojećim izborima, a na osnovu ostvarenih programskih ciljeva i realizacije izbornog programa, kao i dobrog stanja u kojem se nalazi partijska infrastruktura, ta partija ostvariti još jednu ubjedljivu izbornu pobjedu.

foto Ilustracija

Predsjedništvo DPS-a je na danas održanoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik partije Milo Đukanović, razmatralo je aktuelna politička pitanja i dinamiku realizacije partijskih aktivnosti u susret predstojećim redovnim parlamentarnim izborima.

“Na sjednici je razmotrena i dinamika realizacije daljih aktivnosti a u susret kampanji za predstojeće parlamentarne izbore. U tom kontekstu zakazan je i Savjet za praćenje realizacije izbornog programa koji će se održati narednog mjeseca”, saopšteno je iz DPS-a

Takođe, kako se navodi, Predsjedništvo DPS-a je konstatovalo zadovoljstvo činjenicom da je Crna Gora prva “Corona-free” destinacija u Evropi.

“Istaknuto je da je to posljedica kvalitetnog rada nadležnih državnih organa i evidentnog institucionalnog sazrijevanja koje predstavlja osnov vladavine prava, a ujedno se nalazi među ključnim programskim prioritetima Demokratske partije socijalista”, piše u saopštenju.

Saopšteno je da je donijeta i Odluka o davanju saglasnosti na inicijativu pripajanja Partije za Gusinje Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista u Gusinju.

Na sjednici je utvrđen prijedlog političkog direktora, povodom imenovanja članova Izvršnog odbora DPS Crne Gore i usvojen je Prijedlog odluke o formiranju komisija Glavnog odbora.

“Sjednici Predsjedništva prisustvovali su svi članovi uz poštovanje svih propisanih i važećih preporuka NKT-a”, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve