Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović čestitao Dan opštine Tuzi: Opravdana očekivanja i stavljen pečat na manipulacije DPS

"Proces stvaranja institucija i izgradnja administrativnog sistema veliki je izazov koji stoji pred novom upravom. Vjerujem da će uz angažman svih subjekata, građana i brojne dijaspore, doći do realizacije ozbiljnih projekata koji ce učiniti život građana Malesije mnogo boljim”, zaključio je Abazović

Predsjednik URA-e Dritan Abazović uputio je čestitku povodom Dana opštine Tuzi gradonačelniku, odbornicima i svim građanima namlađe opštine u Crnoj Gori.

Dritan Abazović

“Nakon mnogih godina manipulacija oko pitanja samostalne opštine, konačno je prošle godine stavljena tačka na tu farsu. Tuzi su dokazale da je zahtjev građana bio opravdan, a veličanstvena pobjeda na izborima nad onima koji su aktivno opstruirali taj proces sada je dodatno opravdana. Proces stvaranja institucija i izgradnja administrativnog sistema veliki je izazov koji stoji pred novom upravom. Vjerujem da će uz angažman svih subjekata, građana i brojne dijaspore, doći do realizacije ozbiljnih projekata koji ce učiniti život građana Malesije mnogo boljim”, zaključuje Abazović.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve