Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik Srpske lige lobira da Dado Šćekić bude predsjednički kandidat: Može da pobijedi Đukanovića, Srbin je

''Upoznao sam jednog čovjeka za koga svi tvrde da je osoba koja može da pobijedii Mila Đukanovića, a to je Dragoslav Dado Šćekić, dugogodišnji gradonačelnik Berana, Srbin, otac petoro djece, aktuelni direktor Fonda zdravstva. Mlad je, uspješan, Srbin je, pa mislim da sve partije treba da se objedine oko njega i da se Milo Đukanović pobijedi''

U Srbiji je izgleda već počelo lobiranje da aktuelni prvi čovjek Fonda zdravstva i nekadašnji predsjednik Opštine Berane Dragoslav Dado Šćekić, iz Socijalističke narodne partije SNP,  bude predsjednički kandidat aktuelne vlasti na narednim izborima. Kao razlog prioritetno navode to što je Srbin. Vjeruju da u toj trci može da pobijedi Mila Đukanovića.

Ovu strategiju i plan je u programu Tv Pink otkrio predsjednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

“Važno je što će doći do rekonstrukcije Vlade Crne Gore i što će u nju da uđu srpski predstavnici. Njihov zadatak odmah po rekonstrukciji je da se dogovore o zajedničkom kandidatu koji ima šansu da smijeni Mila Đukanovića, koji će da ga pobijedi na izborima. Takvi ljudi postoje. Upoznao sam jednog čovjeka za koga svi tvrde da je osoba koja može da pobijedii Mila Đukanovića, a to je Dragoslav Dado Šćekić, dugogodišnji gradonačelnik Berana, Srbin, otac petoro djece, aktuelni direktor Fonda zdravstva. Mlad je, uspješan, Srbin je, pa mislim da sve partije treba da se objedine oko njega i da se Milo Đukanović pobijedi”, naveo je on.

Đurđev je srpskoj javnosti poznat po tome što je jedan od pokretača „Peticije za odlučnu odbranu ugleda i institucije predslednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata koji protiv njega vode političke i interesne grupe u zemlji i okruženju i medijima pod njihovom kontrolom“.

On je 2012. sa Miroslavom Parovićem formirao stranku „Treća Srbija“, pošto su izbačeni iz pokreta Dveri, jer nisu poslušali direktivu centrale da ne stupaju u koaliciju sa SNS-om.

Na njegovoj zvaničnoj biografiji pod nazivom „Aleksandar Đurđev – Srpska liga“ navode se i titule: Vitez komandir „Reda Orla Gruzije“ i „Bešavne dolame gospoda našeg Isusa Hrista“.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve