Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik SDP Hrvatske podržao listu ”SDP – Za našu kuću”

''Vaša politika je politika evroatlantskog puta Crne Gore i zato je red da vi budete oni koji će Crnu Goru u ujedinjenu Evropu i uvesti. Pred vama su izbori a ja vam kažem naprijed, idemo u pobjede''

Predsjednik SDP Hrvatske Peđa Grbin uputio je podršku SDP-u povodom predstojećih parlamentarnih izbora.

“Drage drugarice i drugovi, draga braćo i sestre iz SDP Crne Gore, iza vas je trećina vijeka u kojem ste bili na pravoj strani istorije a ispred vas su veliki, važni izbori na kojima imate našu punu podršku. Imate našu punu podršku zato što ste poput nas, stranka koja se bori za ljude, koja se bori za socijalnu pravdu, koja se bori za ravnopravnost, koja se bori za uspješnu budućnost svoje zemlje.

Ali uz vas smo i zato što ste vi bili uz nas kada je to bilo potrebno, zato što ste bili uz nas u ona mračna vremena 90-ih kada ste sa Cetinja znali poslati poruku “sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče”. Vaše su riječi, vaša su djela, vaše su politike utkane u Ustavu nezavisne Crne Gore.

Vaša politika je politika evroatlantskog puta Crne Gore i zato je red da vi budete oni koji će Crnu Goru u ujedinjenu Evropu i uvesti. Pred vama su izbori a ja vam kažem naprijed, idemo u pobjede” navodi se u čestiki Grbina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
05.06.2023-11:40 11:40

Nemate nikakvih šansi u Crnoj Gori jer vas Hrvate NIKO ne voli.