Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Predsjednik OO SDP Cetinje podnio ostavku

Đurašković je, bio nosilac liste SDP-a na Cetinju na izborima 2017.

Predsjednik cetinjskog Odbora Socijaldemokratske partije Nikola Đurašković podnio je ostavku na tu funkciju, saznaje Antena M.

Foto: Pobjeda

Prema saznanjima Antena M, on je ostavku podnio prošle sedmice, nakon, kako tvrdi izvor portala, sastanka cetinjskog rukovodstva te stranke sa predsjednicom partije Draginjom Vuksanović.

Portparol SDP-a Mirko Stanić za Antenu M je saopštio da Đurašković nije podnio ostavku, već da je bio u v.d stanju i da više neće biti na toj funkciji.

”Nije podnosio nikakvu ostavku, nego idemo u susret novoj Konvenciji i on više neće biti na toj funkciji vršioca dužnosti”- kazao je Stanić. Upitan da li zna razlog zašto Đurašković više neće pokrivati tu funkciju kaže:

”To ćete morati njega da pitate, on je predvodio tu listu jer vjerovatno nije imao nikakvih drugih obaveza čovjek. Tako da nijesu u pitanju nikakve vanredne aktivnosti, nego redovni politički život”- kazao je Stanić.

Pozvali smo i Đuraškovića koji nam je pak, potvrdio da je podnio ostavku.

”Jeste, tačno je. Podnio sam ostavku”- kazao nam je kratko, a na pitanje koji je razlog nije želio konkretno da odgovori.

”O razlozima ne bih govorio. Moj odgovor na to pitanje je da nemam komenar. Više je posrijedi zasićenje nego bilo što drugo”-kazao nam je u kratkom razgovoru Đurašković i dodao da nijesu posrijedi unutarpartijski sukobi.

Đurašković je, podsjetimo, bio nosilac liste SDP-a na Cetinju na izborima 2017.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve