Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Predizborni skup koalicije Za budućnost Crne Gore u Rovcima: A distanca, maska…?

Čini se da Koalicija Za budućnost Crne Gore ne haje za koronu?

U Rovcima održan predizborni skup, kojem je prisustvovao nosilac liste velike narodne koalicije Za budućnost Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

foto SNP

 

Krivokapić je, kako je navedeno u saopštenju, poručio da je sad ključni momenat da tridesetogodišnja bezboznička vlast ode.

“Pred nama je samo jedan put – put pobjede i zato svu snagu i energiju treba da uložimo da dokažemo da je u pravu onaj koji je za Boga.

Nakon donošenja sramnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, natjerani smo da branimo našu vjeru. Jedini zadatak koalicije je da našoj djeci obezbijedi život dostojan čovjeka. Mora se prestati sa zloupotrebom i pljačkanjem naših resursa i bogatstava”, navedeno je u saopštenju.

Kako su naveli, sadašnja vladajuća struktura ne haje ni za Ustav, ni za zakone, ni za mišljenje građana.

No, čini se da Koalicija Za budućnost Crne Gore ne haje za koronu?

 

Na fotografijama koje su poslali uz saopštenje vidi se da su političkom skupu prisustvovale pristalice ove koalicije, ali da se organizator nije pobrinuo za ono za šta bi moralo – pravila propisana od NKT-a za sprječavanje širenja koronavorusa.

Distance očito nema, a ni maski.

No, u fokusu njihovog skupa bile su druge stvari.

 

Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP CG, je rekao da pred nama nisu obični izbori, već da se radi o opstanku našeg društva.

“Vlast nam je uzela pismo, jezik, a sada bi i vjeru. Živimo u najtežem periodu za Crnu Goru od 1945, u neviđenoj političkoj, ekonomskoj i institucionalnoj krizi. Dužni smo da branimo sebe i svoja ognjišta” kazao je on i dodao:

“Svi moramo biti odgovorni prema sebi, svojoj porodici i onima koji dolaze i dati sve od sebe da nakon 30. avgusta Crnoj Gori krene nabolje.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve