Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Predata odbornička lista ”SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad”

Lista predstavlja politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje

Socijaldemokratska partija Crne Gore će na predstojećim lokalnim izborima u Danilovgradu nastupiti u okviru širokog građanskog saveza pod nazivom “SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad”.

Lista predstavlja politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje.

Nosilac liste Željko Brajović istakao je da je želja svih koje je okupio ovaj koncept da pokažu da se u Danilovgradu može raditi puno bolje i drugačije, na zadovoljstvo svih naših sugrađana.

“Našim Danilovgradom upravljati iz Danilovgrada, stručno i odgovorno, svim srcem na konceptu građanskog i otvorenog društva”, rekao je on.

Iz SDP ističu da je njihova lista privukla pažnju brojnih Danilovgrađana kao izuzetno raznovrsna lista na kojoj se nalaze istaknuti i ugledni Danilovgrađani – studenti, radnici, umjetnici, istaknuti privrednici, magistri i doktori nauka iz raznih krajeva Danilovgrada, od kojih, kako su kazali,većina ranije nije bila aktivno politički angažovana.

“Misija je da naš grad učinimo pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života svih naših sugrađana, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život.Sigurni smo da će upravo naša lista biti najveće pozitivno iznenađenje predstojećih lokalnih izbora i pobjednički izbor Danilovgrađana koji žele život u boljem i ljepšem Danilovgradu”, poručili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve