Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Prava CG podržala koaliciju koju predvodi Momo Koprivica

Predsjedništvo Prave Crne Gore na današnjoj elektronskoj sjednici potvrdilo je odluku Glavnog odbora da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću te stranka podrži koaliciju na čelu sa Momom Koprivicom

Predsjedništvo Prave Crne Gore na današnjoj elektronskoj sjednici potvrdilo je odluku Glavnog odbora da na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću te stranka podrži koaliciju na čelu sa Momom Koprivicom, okupljenu oko Demokrata i pokreta Ne damo Nikšić, saopšteno je iz te partije.

“Predsjedništvo Prave Crne Gore da poraz DPS-a i oslobođenje Nikšića predstavljaju imperativ, zbog čega uz sve razlike u pristupu i metodologiji, ne smijemo dozvoliti da kampanje političkih partija vladajuće većine budu usmjerene jedne protiv drugih.

Ovakvo zajedništvo dugujemo vanvremenim litijama koje su nam osvijetlile put slobode, koja je započela i saborom u Nikšiću, gdje će još jednom biti potvrđena i 14. marta za slobodni narod Nikšića i Crne Gore najdostojanstvenije zasijati”, saopšteno je, između ostalog, iz Prave CG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ostrog
17.02.2021-00:04 00:04

Kako vas nije sramota pored Crnogorske zastave da stojite a dusmani ste svega sto je Crnogorsko cijelu promociju ste nosili – velicali i ljubili SRPSKU nacionalisti sa dva lica !!