Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milonjić razriješen, na mjesto generalnog sekretara dolazi Milačićeva supruga

Njega će na poziciji generalnog sekretara zamijeniti Žana Milačić, supruga Marka Milačića

Generalni sekretar Vlade Božo Milonjić razriješen je danas dužnosti generalnog sekretara Vlade, saznaje portal Aktuelno čime je potvrđena naša informacija od 1. juna.

-Milonjić je praktično smijenjen 1. juna, ali je iskoristio odmor da bi na dvije sedmice odložio razrješenje. Međutim, sve je danas formalizovano. Njega će na poziciji generalnog sekretara zamijeniti Žana Milačić, supruga Marka Milačića – navodi izvor portala Aktuelno.

Zvanični razlozi za smjenu Milonjića nijesu poznati, ali kako se spekuliše, do svađe između njega i Krivokapića došlo je nakon nedavne posjete delegacije Vlade patrijaršiji SPC u Beogradu.

Prema pisanju pojedinih medija, Milonjić je Krivokapića, ministre Milojka Spajića i Jakova Milatovića nazvao je ”izdajnicima” jer prilikom nedavne posjete Beogradu nijesu potpisali temeljni ugovor sa SPC.

Kako se spekulisalo, Milonjić je bio glavni „oficir za vezu” Patrijaršije Srbije koji je pripremao teren da Krivokapić bude na brzinu doveden u Beograd i stavljen pred svršeni čin potpisivanja temeljnoga ugovora. Milonjić je prethodno bio advokat, zastupnik i pokojnoga mitroplita Amfilohija Radovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
14.06.2021-16:52 16:52

Ovo je bilo jasno kad je Milačić počeo javno da se “uvlači” Krivokapiću. Milačić je prekomjerno fasciniran svojom suprugom koja krije neku tajnu u vezi njega. A, agresivna istupanja Milačića se tumače kao posljedica njegove frustracije zbog potentnosti.

Maja
14.06.2021-19:58 19:58

Pisite o tome kako je generalna sekretarka vlade supruga poslanika koji je palio NATO zastave,supruga ruskog i srpskog placenika, supruga poslanika koji velica ratne zlocince!