Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Potpisivanje peticije za smjenu Leposavića biće nastavljeno

Kako su saopštili inicijatori, iz današnjeg nastupa premijera Krivokapića nije se jasno moglo zaključiti da će Leposavić i zaista biti smijenjen, s obzirom na to da će o pomenutom pitanju morati da se izjasne poslanici u Skupštini Crne Gore

Građanska peticija za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, koja se nalazi na adresi gradjanskapeticija.me, biće nastavljena.

Kako su saopštili inicijatori, iz današnjeg nastupa premijera Krivokapića nije se jasno moglo zaključiti da će Leposavić i zaista biti smijenjen, s obzirom na to da će o pomenutom pitanju morati da se izjasne poslanici u Skupštini Crne Gore.

– Zato je potrebno da što većim brojem potpisa jasno ukažemo poslanicima koji je stav građana Crne Gore. Iz tog razloga, apelujemo na sve da i dalje potpisuju peticiju i na taj način pošaljemo snažan glas građanske Crne Gore – saopštili su oni.

Peticiju je od jutros do sada potpisalo više od 6.000 građana.

Građansku peticiju podržali su Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, Socijaldemokratska partija, članice Albanske koalicije Jednoglasno (Demokratska partija, Demokratska unija Albanaca, Demokratski savez), Liberalna partija i Građanska inicijativa “21. maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
05.04.2021-16:23 16:23

Leposad ides kod carevica da mu pjevas u kafani malo svirke i malo cetnicke pjesme
U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu

Rovca sa katunima bez struje
05.04.2021-18:52 18:52

Sto ne postavite peticiju da se zaposli 18 doktoea nauka i preko 300 magistara koji came na zavodu i peticiju dase uvede struja u nase katune .