Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslanici u četvrtak o odlaganju lokalnih izbora

Poslanici će tada razmatrati Pijedlog zakona o dopuni Zakona o lokalnoj samoupravi i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o državnoj upravi

Predsjednica Skupštine Crne Gore zakazala je Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja za četvrtak, 5. maj, sa početkom u 10 časova.

Poslanici će tada razmatrati Pijedlog zakona o dopuni Zakona o lokalnoj samoupravi i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o državnoj upravi.

Ma dnevnom redu su i Izbori i imenovanja.

Podsjećamo, poslanički klubovi partija nove skupštinske većine Demokratske partije socijalista (DPS), Socijalističke narodne partije (SNP), GP URA, Bošnjačke stranke i Socijaldemokratske partije, dostavili su Skupštini inicijativu kojom se traže dopune Zakona o lokalnoj samoupravi, kako bi se odložilo održavanje lokalnih izbora u 14 opština za 30. oktobar 2022.  godine.

Predlog dopune zakona potpisali su poslanici: Danijel Živković (DPS), Miloš Konatar (URA), Kenana Strujić Harbić (BS), Draginja Vuksanović Stanković (SDP) i Dragan Ivanović (SNP).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
29.04.2022-15:41 15:41

Danas nam je dan svanuo i gradjanima i LIJEPOJ CRNOJ GORI -ABAZOVICU SVAKA  TI CAST ZA PREOKRET  ZA 240 ‘C Ova GOSPODA  TO JE ONA CRNA GORA  KOJA je i bila prije 30 avgusta 2020 Samo ovako mozemo zivjet u slozi i domacinski  Veliki GOSPODIN  Danijel Živković (DPS), Miloš Konatar (URA), Kenana Strujić Harbić (BS), Draginja Vuksanović Stanković (SDP) i Dragan Ivanović (SNP). I Da ste stavili jos nekog iz Albanske i Hratske partije bilo bi zaista da se kaze DA BOLJE NE MOZE BIT !