Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Poslanici EP pozvali Andriju Nikolića na Molitveni doručak za Evropu

Poslanici Evropskog parlamenta (EP) pozvali su poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore Andriju Nikolića na 25. po redu Molitveni doručak za Evropu, koji će se održati u Briselu od 6. do 8. decembra ove godine, saopšteno je iz te partije

Poslanici Evropskog parlamenta (EP) pozvali su poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore Andriju Nikolića na 25. po redu Molitveni doručak za Evropu, koji će se održati u Briselu od 6. do 8. decembra ove godine, saopšteno je iz te partije.

“Čini nam veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo da nakon dvije godine onlajn okupljanja, ovog puta uživo prisustvujete Molitvenom doručku za Evropu, zajedno sa svima nama i našim kolegama, u prostorijama Evropskog parlamenta”, stoji u zvaničnom pozivu poslanika Evropskog parlamenta upućenom Nikoliću.

Evropski molitveni doručak se održava u okvirima američkog molitvenog doručka, a ovogodišnji 25. jubilarni će se održati u Evropskom parlamentu.

“Cilj molitvenog doručka je podsticanje i razvijanje međusobnih odnosa i briga prema siromašnim u našim društvima. Vjerujući da je dobro nacionalno vođstvo ključ za ublažavanje potreba siromašnih, želi se stvoriti okruženje u kojem se lideri mogu sastajati i podsticati akcije za ublažavanje ljudske patnje”, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako su kazali, poziv koji je Nikoliću stigao od strane člana EP Petera van Dalena, podržan je od još 13 EU parlamentaraca koji su domaćini ovog događaja.

“Biće to nova prilika da poslanik Nikolić u neposrednim kontaktima sa poslanicima EP ukaže na, između ostalog, važna pitanja iz evropskog integracionog procesa Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve