Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Poslanici DPS-a zovu na sjutrašnji protest: Ne pristajemo na lance nacionalizma i populizma

Pozvali su građane na sjutrašnji protest ispred Skupštine koji će početi u 19 časova

Poslanici Demokratske partije socijalista Danijel Živković, Nikola Rakočević, Predrag Bošković i Aleksandra Vuković pozvali su građane na sjutrašnji protest ispred Skupštine koji će početi u 19 časova.

“Zajedno u odbrani evropske budućnosti Crne Gore, IMA NAS”, poručuje Živković na Tviteru.

Rakočević navodi da Crna Gora ne smije da izgubi novu, možda i posljednju šansu, da uspostavi političku i društvenu stabilnost i normalnost, kao ključni preduslov za članstvo u EU.

“Zato izbor sudija US, vanredni izbori i finalno – evropska i politička Vlada! Pokažimo da NAS IMA za građansku i evropsku Crnu Goru”, istakao je on na Tviteru.

Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, ističe da je njihov cilj EU.

“Ovako kako su naumili gledati je nećemo jer je njima cilj sve suprotno od evropskog i demokratskog. Zato svi ko jedan da pošaljemo poruku da ne pristajemo na lance nacionalizma i populizma”, naveo je Bošković na Tviteru.

Aleksandra Vuković, članica Predsjedništva i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore ističe da ih ima bi “da nas nema, nacionalisti, šovinisti i revizionisti satrli istoriju i iskarikirali budućnost”.

“IMA NAS da političarima bez svojstva, kovačima lažnog morala, poručimo da smo nepokorni. IMA NAS da spriječimo nacionalnu bruku i odigramo evropski za Crnu Goru”, navela je ona na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
19.12.2022-18:07 18:07

Ima da evivate i protestujete dok se ne ukakite.