Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslanici DPS-a napustili sjednicu

Živković je naveo da članovi Komisije iz redova DPS-a više neće prisustvovati sjednicma tog skupštinskog tijela dok to pitanje ne problematizuju na sjednici kolegijuma predsjednika Skupštine

Sjednica skupštinske Komisija za praćenje i kontrolu postupka privatizacije na kojoj je danas trebalo da se razmatra inicijativa za održavanje konsultativnog saslušanje aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića povodom privatizacije hotela Avala prekinuta je nakon što su poslanici Demokratske partije socijalista (DPS) napustili sjednicu.

Nakon toga na sjednici više nije bilo kvoruma.

Poslanik DPS-a Danijel Živković kazao je predsjedniku Komisije Maksimu Vučiniću da sjednicu napuštaju zbog toga što se u kontinuitetu dešava nepoštovanje poslovnika na sjednicama Komisije i stalno se ulazi u konfrontacije koje nijesu izazvane od strane predstavnika opozicije.

– Sjednicu napuštamo zbog načina na koji se sjednica vodi, modela koji ste preuzeli kao predsjednik ove komisije za koji smatramo da nije ni dovoljno ozbiljan ni odgovoran – kazao je Živković.

On smatra da se zbog takvog načina vođenja sjednica ulazi u probleme koji se u kontinuitetu završavaju ili prekidima sjednica ili konfrontacijama na tom nivou da se razmjenjuju različiti kvalifikativi, koji nijesu dostojni ovog doma.

– Smatramo da naše prisustvo ovoj komisiji više nije potrebno, prevashodno zbog toga što smo mi ozbiljni ljudi i nećemo dozvoliti vrijeđanje dostojanstva nijednog poslanika – poručio je Živković.

On je naveo da članovi Komisije iz redova DPS-a više neće prisustvovati sjednicma tog skupštinskog tijela dok to pitanje ne problematizuju na sjednici kolegijuma predsjednika Skupštine.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
27.10.2021-15:20 15:20

Svaka cast ne dozvolite da se sastajete sa CETNICIMA vazda su nam noz u ledja zabijali micite se od ovih Cetnika na celu sa MILACICEM !