Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Popovićeva: Napad na Injac najsmješnija optužba SDT-a

Definitvno da se radi o jednom o najkomičnijih zahtjeva za skidanje imuniteta ikada podnijetim u Crnoj Gori, kazala je poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore, Zdenka Popović

Najnoviji napad na ministarku Injac, jednu krajnje hrabru, odvažnu, stručnu i moralnu članicu Vlade jeste zaista obična pravna, ali i ljudska smijurija. Definitvno da se radi o jednom o najkomičnijih zahtjeva za skidanje imuniteta ikada podnijetim u Crnoj Gori, kazala je poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore, Zdenka Popović.

“Vršiti kako čujemo od ministarke na ovaj način pritisak na jednu ženu je krajnje skandalozna, a ujedno i najsmješnija optužba u istoriji SDT-a u strahovito jakoj konkurenciji nonsensa. Umjesto da goni počinioce najtežih krivičnih djela, SDT optužuje ministarku da je zaposlenom dala 10 odsto dodatka na platu i zaposlila penzionera. Da budemo ironični pa da pitamo da nije transakcija išla preko Djevičanskih ostrva”, kazala je Popović.

Kako je navela optužuju jednu od najhrabrijih osoba u borbi da Ministarstvo odbrane očisti od nedozvoljenih političkih uticaja, i to baš u danima kada je DRI utvrdio krupne nezakonitosti u radu ovog ministarstva za vrijeme bivšeg DPS rukovodstva.

“Nakon što su postali eksperti za saobraćajne prekršaje pa označili poslanika Krapovića za šefa organizovane kriminalne grupe, sada su vidimo postali i eksperti za radne odnose, pa gone ministarku Injac za navodno nezakonito zapošljavanje dva lica. Koga briga za Limenku, Kamp na Zlatici, Telekom, pale garancije i brojne druge pljačke gradjana Crne Gore”, saopštila je Popović.

Ona je dodala “dakle – za sve eksperti, osim za DPS”.

Kako je kazala osim Marovića koji je nesmetano odšetao iz CG kao šef OKG i odležao kaznu šetajući po Beogradu, crnogorska tragikomedija se nažalost nastavlja.

“Valjda je sada jasno zašto nam trebaju istinski nezavisne i profesionalne institucije i koliko su suprotni eksperimenti opasni po društvo u cjelini”, zaključila je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
15.10.2021-04:37 04:37

Poptovana gospođo Popović ovako ste branili Krapovićevo zaprečavanje ulica po Budvi, a na Cetinju proglašavate terorizmom. Starog i poštenog Ljora Nrekića iz Ulcinja kad su sa lisicama sprovodili na saslušanje ste slavili kao lov na najvećeg kriminalca, a za isto djelo ovu ministarku abolirate, ako nemate mjeri barem ćutite…