Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Šušanj gori, Demokrate se češljaju

Gdje ste bili u noći kad su Šušanj i Ratac gorjeli i koji je vaš doprinos u svemu tome da se katastrofa ublaži, upitao je funkcioner DPS

Opsesija predsjednika Kluba odbornika Demokrata Bara, Dušanom Raičevićem sve su prilike nema granica. Demokrate ni ovoga puta nijesu propustile priliku za pokušaj izlaska iz njegove sjenke, saopštio je član Opštinskog odbora DPS Jovan Popović, reagujući na saopštenje Demokrata.

“S obzirom da dvodnevno prozivanje sa zvanično-nezvaničnog profila „Barski neđeljnik“ obojenog bojama Demokrata, očigledno nije rezultiralo na očekivani način, nije bilo druge opcije nego da se oglasite kao Opštinski odbor.

Gdje ste bili u noći kad su Šušanj i Ratac gorjeli i koji je vaš doprinos u svemu tome da se katastrofa ublaži?

Pružili ste ga iz fotelja i kafića putem društvenih mreža.

Hvalili ste momke iz Službe zaštite i spasavanja i prozivali predsjednika Opštine.

Znajući vas, vjerujem da od vas niko pomoć nije ni očekivao, s obzirom da, od kad se bavite politikom, nijednu konkretnu i dobru stvar nijeste učinili za ovaj grad.

Osim pohvala koje ste uputili pripradnicima Službe zaštite, ili kako ste ih nazvali „herojima našeg grada“, a pokazali su da su i više od toga, ne samo ovaj, već mnogo puta do sada, svaka riječ vam je suvišna i predstavlja vaš nadaleko poznati populizam i demagogiju.

Upravo ta demagogija se odnosi i na ove sendviče koje pominjete, koja zvuči kao ispijena vučićevska priča koja vam se očigledno dopada.

Kada već govorite o ulozi predsjednika Opštine i želite da dijelite zaduženja, podsjećam vas na član 35. Zakona o zaštiti i spasavanju koji kaže: „Opštinski tim čine predsjednik Opštine koji je rukovodilac tima, komandir Službe zaštite koji je zamjenik rukovodioca tima i članovi…“

Dakle, predsjednik i građanin Raičević je bio upravo gdje je i trebao da bude. Legalni i legitimni predsjednik Opštine Bar, kako god ga vi oslovljavali. Na vašu veliku žalost to će ostati i nakon oktobarskih izbora.

I za kraj, da se razumijemo… ne, nijesam PR predsjednika Opštine iako znam da ćete to tako okarakterisati, mada mu pored vas koji mu svakodnevno činite marketing, bolja press služba i ne treba”, odgovorio je Popović Demokratama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve