Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović Stjepoviću: Oborili ste vladu sa DPS-om i dogovorili novu za koju niste imali hrabrosti da je sastavite

Ona je to kazala reagujući na saopštenje Duška Stjepovića nosioca izborne liste ''ALEKSA BEČIĆ – DEMOKRATE – IDEMO LJUDI!'' za izbor odbornika u SO Danilovgrad

Politika Ure je čista politika po onome za sta se URA zalaže, a pogotovo po rezultatima u koje URA ugradjuje sebe i to građani vide. Za razliku od toga, politika Demokrata je sve samo ne čista politika, poručila je članica izvršnog odbora Ure Danilovgrad i kandidatkinja za odbornika sa liste ”Može Danilovgrad, može Crna Gora” Dijana Popović.

Ona je to kazala reagujući na saopštenje Duška Stjepovića nosioca izborne liste “ALEKSA BEČIĆ – DEMOKRATE – IDEMO LJUDI!” za izbor odbornika u SO Danilovgrad.

“Oborili ste vladu sa DPS-om bez hrabrosti da sastavite novu sa DPS-om, a predhodno ste je dogovorili. Niti o jednom velikom problemu u Crnoj Gori nijeste se izjasnili niti pokazali voju koju svaka partija koja ima ambicije da vodi državu mora imati”, ističe Popović.

Vjerovatno, dodaje, ni vi ne znate što hoćete “niti imate kapaciteta da kreirate nešto ozbiljno”.

To nas veoma brine jer se od vas očekivalo mnogo više. Nije dovoljno spletkariti u politici kao niti u životu. Zato je bolje da se obratite vašim biračima i pokušate da im ispočetka objasnite šta je suština vaše politike, kao i da obrazložite kako ćete najzad da pomognete Crnoj Gori. I manite se Građanskog pokreta URA, ona nije kriva za vašu političku trapavost”, zaključila je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
03.10.2022-13:11 13:11

Je li ovo ka ona od picoustog “mlada liderka” višecjevni raketni primač :))))))))