Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Snažno ćemo braniti ugroženi Ustav i dići glas protiv tlačitelja

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović pozvao je sve kojima je Crna Gora jedina domovina, posebno crnogorske liberalke i liberale, na novi protest

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović pozvao je sve kojima je Crna Gora jedina domovina, posebno crnogorske liberalke i liberale, na novi protest “Ima nas” sjutra u 19 sati ispred Skupštine.

“Urušava se i srozava kompletan državni sistem, snažno ćemo braniti ugroženi Ustav, dići snažno glas protiv tlačitelja”, napisao je Popović u objavi na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
19.12.2022-17:20 17:20

Đe bi ti Pura i liberalke i liberali na poslednji skup IMA NAS? Osim gospođe Jelene Marković iz Nikšića, LP nema osobe koja plijeni, vodi građane svojim djelima i svuda ih predvodi kad je u pitanju odbrana Crne Gore! Ajde JADO, ne glumataj više hrabrog, liberalnog, snažnog, poštenog, pametnog političara, kad to nijesi ni ti ni osim Jelene niko u tvojoj partiji. Evo, osnovali ste pokret IMA VAS, pa urte! Ničim vam IMA NAS neće odmagat, samo pomagat. Ali izađite na viđelo, da vidimo što ćete stvarno t uradit Raspamećeni IMA NAS ćele vi svaki veličanstven uspjeh, i ako vi… Pročitaj više »