Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović Samardžić: Premijer nije imao namjeru da ljekare nazove ubicama, ali javne ličnosti moraju pažljivije birati riječi

Kako je dodala, javne ličnosti naročito treba da obrate pažnju da ne produbljuju stereotipe prema kojima ljekari uzrokuju smrt, a ne liječe pacijenta

Pored toga što je jasno da premijer Zdravko Krivokapić nije imao namjeru da ljekare nazove ubicama, ukazujemo da sve javne ličnosti moraju pažljivije da biraju riječi kojima se obraćaju javnosti, saopštila je večeras predsjednica Sindikata doktora medicine Crne Gore Milena Popović Samardžić.

Kako je dodala, javne ličnosti naročito treba da obrate pažnju da ne produbljuju stereotipe prema kojima ljekari uzrokuju smrt, a ne liječe pacijenta.

Podsjećamo, Krivokapić je juče komentarišući epidemiološku situaciju u zemlji izjavio da je već jednom rekao, pa mu mnogi zamjerili, da “ljekar ubije jednog čovjeka, a ekonomija hiljade”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Popović Samardžić: Premijer nije imao namjeru da ljekare nazove ubicama, ali javne ličnosti moraju pažljivije birati riječi – CG Vijesti
25.08.2021-21:26 21:26

[…] Aktuelno […]

Crnogorka
25.08.2021-21:44 21:44

Milena Popović Samardžić. kome ti imas sto rec i ti se nasla da branis nekog sreca pa necete dugo na te fotelje sjedjet !

džudović
25.08.2021-21:55 21:55

Kako ova Popović zna da Krivokapić “nije imao namjeru”?

borko
25.08.2021-22:08 22:08

Ova postade tumač misli i namjera, postade peglač zgužvanih i prežvakanih riječi i rečenica sijedog čovječuljka od dva metra. Sve zna i primjećuje samo ne da dnevno umire od pet do deset naših sugrađana zbog suludih odluka čovjeka kojeg brani i grupe apostola oko njega.