Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Očekujemo najmasovniji skup do sada

''Svi građani koji su svjesni galopirajuće krize koja prijeti da uruši kompletan državni sistem, oni koji svakodnevno osjećaju posljedice ekonomske i finansijske krize, urušavanja zdravstva i školstva, pridružiće nam se''

ečeras ću kao građanin i poslanik biti zajedno sa građanima ispred Skupštine Crne Gore. Pozivam sve da nam se pridruže, posebno liberalke i liberale, na skupu “Ima nas ” večeras u 18 sati, koji će očekivano biti najmasovniji skup do sada – poručio je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

”Svi građani koji su svjesni galopirajuće krize koja prijeti da uruši kompletan državni sistem, oni koji svakodnevno osjećaju posljedice ekonomske i finansijske krize, urušavanja zdravstva i školstva, pridružiće nam se”, istakao je on.

Svako ko, kako dodaje, vidi kako se “žile kucavice države, energetske kompanije i strateški resursi države, namjenski uništavaju i srozavaju i koji će snažno braniti Ustav države i vladavinu prava, te evropsku budućnost i normalan život za crnogorske građane, dići će snažno glas protiv takvih pošasti”.

”Večeras u 18 sati, masovno i zajedno ispred Skupštine Crne Gore”, naveo je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve