Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović na sastanku lidera liberala Evrope

Oni su razgovarali o aktuelnoj političkoj i bezbjedonosnoj situaciji u Evropi nakon agresije Rusije na Ukrajinu ali i daljoj strategiji liberala za Evropu

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović učestvuje na sastanku lidera liberalnih partija država Evrope u Briselu. Domaćini sastanka su kopredsjednici ALDE saveza liberala Ilhan Kjučuk i Timi Dalej, dok samitu prisustvuje i pet predsjednika Vlada država EU iz redova liberala.

Oni su razgovarali o aktuelnoj političkoj i bezbjedonosnoj situaciji u Evropi nakon agresije Rusije na Ukrajinu ali i daljoj strategiji liberala za Evropu.

“Ovo je posebno važno pitanje za Zapadni Balkan i Crnu Goru koja je na stalnom udaru hibridnog rata od strane proruskih centara moći, što je posebno eskaliralo u mandatu ove smijenjene vlade”, saopšteno je iz Vlade.

Popović je na sastanku u Briselu sa liderima ALDE saveza razgovarao o situaciji u našoj državi i dobio snažnu podršku za politiku Liberalne partije i građanskog bloka na predstojećim izborima, kako bi Crna Gora što prije povratila svoj evropski i demokratski duh i učvrstila dalji put reformi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pop_Đukan
20.10.2022-16:53 16:53

SREĆNO!