Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović na pre-samitu EU za Zapadni Balkan u Kranju

Iz LP je saopšteno da Popović u Sloveniji boravi na poziv vd. predsjednika ALDE saveza liberala Evrope Ilhana Kjučuka, irskog senatora Timija Doleja i šefa LIBSEEN grupe liberala Jugoistočne Evrope Romana Jakiča

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović učestvuje na višednevnom sastanku lidera liberalnih partija Evrope i pre-samitu EU za Zapadni Balkan koji se održava na Brdu kod Kranja.

Iz LP je saopšteno da Popović u Sloveniji boravi na poziv vd. predsjednika ALDE saveza liberala Evrope Ilhana Kjučuka, irskog senatora Timija Doleja i šefa LIBSEEN grupe liberala Jugoistočne Evrope Romana Jakiča.

“Samit će okupiti šefove vlada država EU iz redova liberalnih partija članica ALDE, ali i lidere i poslanike ovih evropskih partija koji će zajedno sa liberalnim liderima Zapadnog Balkana razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji na Balkanu i u Evropi ali i budućim perspektivama razvoja i jačanja progresivnih snaga. Od velikog značaja biće dalja evropska perspektiva Crne Gore i očuvanje njenog građanskog i demokratskog karaktera”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve