Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

Popović: Kotor danas zaslužuje posebnu pažnju i senzibilitet svih nas

''Otpor ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajni pečat Kotora i njegovih građana i građanki u svakom vremenu''

Građanima i građankama Kotora, rukovodstvu lokalne samouprave i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 21. novembar, Dan Opštine Kotor, navodi se u čestitci koju potpisuje Andrija Popović predsjednik Liberalne partije Crne Gore.

“Dan Opštine Kotor proslavljamo u spomen na 21. novembar 1944. godine kada je naš grad oslobođen od fašizma i nacizma. Otpor ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje trajni pečat Kotora i njegovih građana i građanki u svakom vremenu.

Zato Kotor danas zaslužuje posebnu pažnju i senzibilitet svih nas. Kao grad žive istorije, u kojem na svakom koraku odiše veličanstveni duh vjekova i civilizacija, on je danas mjesto koje privlači ljude širom svijeta, koji mu dolaze i dive se neponovljivoj ljepoti i nasljeđu. Takve potencijale grada neophodno je snažno razvijati, promovisati i valorizovati, kako bi se stvorile pretpostavke za još snažniji zamah razvoja. Takvom mudrom i dugoročnom politikom građani Kotora svjedočiće stalnom poboljšanju kvaliteta života i standarda. Mi liberali bićemo otvorena podrška svakom čovjeku Kotora na takvom putu”, ističe Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve