Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Popović: Jakov Milatović duguje javnosti mnoge odgovore o sumnjivim poslovima koje je radio u Krivokapićevoj vladi

Jakov Milatović, koji sebe vidi kao čovjeka budućnosti, a ima veoma ružnu prošlost ministrovanja u Vladi Zdravka Krivokapića duguje javnosti mnoge odgovore o veoma sumnjivim poslovima koje je radio u toj vladi, saopštila je danas Marija Popović, sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore

Jakov Milatović, koji sebe vidi kao čovjeka budućnosti, a ima veoma ružnu prošlost ministrovanja u Vladi Zdravka Krivokapića duguje javnosti mnoge odgovore o veoma sumnjivim poslovima koje je radio u toj vladi, saopštila je danas Marija Popović, sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore.

“Recimo, građani ni danas ne znaju kako je kompanija Fideliti konsalting koja je imala samo dva zaposlena, a godinama poslovala sa minusom i samo jednim zaposlenim, pobijedila na Javnom pozivu “Jačanje kapaciteta Ministarstva ekonomskog razvoja” – milionskom projektu koji su finansirali Vlada Crne Gore i EBRD”, kazala je Popović.

Ona se nadovezala na saopšteno i upitala da li zato što su Milatović i Miloš Vuković, direktor i vlasnik Fidelitija, prijatelji?

Prema njenim riječima nakon što je dobio ovaj projekat, Vuković je zauzvrat hvalio poteze Vlade Zdravka Krivokapića, i resora Jakova Milatovića i Milojka Spajića.

“Ovo je smo jedan leš iz ministarskog ormara Jakova Milatovića, a narednih dana ispadaće samo novi…”, zaključila je Marija Popović, sekretarka Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
25.03.2023-12:22 12:22

Kad oni ne postuju rad Skupstine nikad im nebi dozvolijo Presjednicku fotelju !! Da se zna da je svoj na svom!!!