Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Istinski duh Nikšića preživjeće sve izazove

''Nikšić je uvijek bio crnogorski simbol, mjesto rasta, razvoja i napretka Crne Gore''

Građanima i građankama Opštine Nikšić, odbornicima i rukovodstvu, u ime Liberalne partije i svoje lično ime povodom Dana Opštine Nikšić upućujem srdačne čestitke, naveo je u saopštenju predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Kako je istakao, Nikšić je uvijek bio crnogorski simbol, mjesto rasta, razvoja i napretka Crne Gore i grad koji kroz vjekove ljubomorno čuva crnogorsku čast, slobodu i dostojanstvo.

“U svim vremenima Nikšić je imao teških izazova ali se njegov narod sa njima uspješno nosio. Tako je ovaj grad izrodio najljepše tradicije antifašizma, borbe za slobodu i dostojanstvo svakog čovjeka, zato je njegov simbol i heroj Ljubo Ćupić ali i veliki pjesnik Vito Nikolić, a obojica su u vremenu zla znali da hrabro dignu glas koji se ne miri sa zlom. To je istinski duh Nikšića koji živi i nadživjeće sve stranputice i izazove, uključujući sadašnje lokalne ali i državne”, navodi se u saopštenju.

Nikšić, kako dodaju, sa svojim potencijalima zaslužuje da bude i privredni centar ovog dijela Crne Gore ali i lokomotiva razvoja ukupne crnogorske ekonomije.

“Potencijali kojima je bogat ovaj grad, prirodni, privredni, industrijski a najprije ljudski, garancija su da se pametnom strategijom održivog razvoja Nikšić može svrstati među najperspektivnije opštine u državi. To će biti garancija stalnog poboljšanja kvaliteta života i životnog standarda svih njegovih građana, a mi liberali uvijek ćemo biti partneri građanima na takvom putu”, zaključio je u saopštenju Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve