Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Državi i društvu želimo stabilnost i napredak a građanima porodičnu i ličnu sreću

Uvaženi građani i građanke Crne Gore, u ime Liberalne partije i svoje lično ime želim da vam uputim iskrene čestitke povodom nastupajuće Nove 2023. godine, poručio je lider LP-a Andrija Popović

Uvaženi građani i građanke Crne Gore, u ime Liberalne partije i svoje lično ime želim da vam uputim iskrene čestitke povodom nastupajuće Nove 2023. godine, poručio je lider LP-a Andrija Popović.

“Godine za nama bile su pune turbulencija, previranja i nestabilnosti, pa vjerujem da će naredna ipak donijeti novu vrijednost našem društvu i državi i trasirati put ka izvjesnijoj budućnosti, napretku i stabilnosti u cilju poboljšanja kvaliteta života svih građana i daljeg razvoja države”, naveo je Popović u čestitci.

Neka ovo bude prilika da, po njegovim riječima, zaista razmislimo o važnosti budućnosti Crne Gore i narednih generacija kojima “moramo ostaviti najbolje nasljeđe koje smo naporno gradili decenijama”.

“Želim vam da u predstojećoj godini nađete i porodičnu i ličnu sreću sa dragim ljudima te da vam donese mnogo uspjeha, zdravlja i onoga što je najbolje za vas i za sve ljude”, zaključio je u čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve