Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Demokrate se ponovo kite tuđim perjem

On smatra da je radi istine važno istaći da je predlog da se dnevnice barskih odbornika sa 29. sjednice SO Bar doniraju za liječenje naše sugrađanke Irene Crnčević potekao od odbornika DPS-a, dr Miroslava Kneževića

Važno je pomoći i manje je bitno od koga je neka inicijativa potekla, ali s obzirom da se Demokrate po ko zna koji put kite tuđim perjem, kazao je Jovan Popović, odbornik DPS u SO Bar.

On smatra da je radi istine važno istaći da je predlog da se dnevnice barskih odbornika sa 29. sjednice SO Bar doniraju za liječenje naše sugrađanke Irene Crnčević potekao od odbornika DPS-a, dr Miroslava Kneževića.

“A ne kako je navedeno i kako su to demagozi prezentovali od odbornika populiste Lekovića. Kao istinitost ovoj tvrdnji, svjedoči zapis sa te sjednice Skupštine opštine Bar.
Siguran sam da će i Opština Bar, kao i mnogo puta do sada opredijeliti dodatna sredstava i pomoći borbu naše sugrađanke”, zaključio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
23.12.2021-15:52 15:52

DEMOKRATE -PODVALJIVACI LICEMJERNI  LAZOVI nemaju oni sto vise trazit !!LAZOVIMA nista pozitivno niko nema jedino sire nacionalizam i mrznju drugih NARODA!