Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Popadić: Ostavili razlike po strani zarad napretka Mojkovca i odbrane građanskih vrijednosti Crne Gore

''Svi zajedno ćemo pobjediti primitivizam i populizam koji su uzeli maha i pokazati da Mojkovac i Crna Gora mogu ponosno nositi epitet prosperitetnog Evropskog društva zasnovanog na znanju i toleranciji''

Drage Mojkovčanke i Mojkovčani, kao što znate Socijaldemokrate Mojkovca su i do sada bili opozicija u našem gradu. Tu ulogu smo nosili časno i bili konstruktivna opozicija za razliku od drugih političkih subjekata koji su sjedali u opozicionim klupama Mojkovačkog parlamenta, saopštio je predsjednik OO SD Mojkovac Milan Popadić.

“Ovog puta, okolnosti u našoj zemlji i gradu su takve da smo odlučili ostaviti političke razlike po strani i posvetiti se višim ciljevima kao što su društveni sklad i nastavak (a ne stagnacija) Mojkovca i Crne Gore”, naveo je on.

Uvjeren je da će se nakon 5. decembra raditi na daljem napretku ove opštine.

“Uvjeren sam da ćemo nakon 5. decembra i ubjedljive pobjede činiti konstruktivan dio tima koji će voditi Mojkovac ka daljem napretku i dodati novu energiju u realizaciji novih razvojnih projekata. Takođe čvrsto vjerujem da će građani Mojovca odbraniti sve one vrijednosti koje krase naš grad i našu Crnu Goru vjekovima. Svi zajedno ćemo pobjediti primitivizam i populizam koji su uzeli maha i pokazati da Mojkovac i Crna Gora mogu ponosno nositi epitet prosperitetnog Evropskog društva zasnovanog na znanju i toleranciji”, zaključio je Popadić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve