Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Popa pozvala Bečića u Brisel: EU ostaje strateški partner Crnoj Gori

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Skupštine, Bečić je upoznao ambasadorku sa aktuelnim političkim prilikama, uz poseban osvrt na funkcionisanje Parlamenta u prethodnom periodu

Ambasadorka delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa pozvala je na današnjem sastanku predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da u prvoj polovini decembra razgovara sa visokim zvaničnicima evropskih institucija u Briselu.

Popa i Bečić na sastanku

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Skupštine, Bečić je upoznao ambasadorku sa aktuelnim političkim prilikama, uz poseban osvrt na funkcionisanje Parlamenta u prethodnom periodu.

– Predsjednik je izrazio uvjerenje da će nova Vlada biti izabrana na narednoj sjednici Skupštine i naglasio važnost dijaloga među političkim akterima, kako bi se ispunili ključni prioriteti koji se odnose na reformu pravosuđa i sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva – navode u Bečićevom kabinetu.

Bečić je, naglašavaju, zahvalio i na nedavnoj finansijskoj pomoći koju je Evropska unija pružila Crnoj Gori zbog posljedica izazvanih koronavirusom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve