Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

POMOĆ MAJKE RUSIJE VJERNIM SINOVIMA Mandić i Knežević idu u Moskvu da ugovore direktne letove za CG i pokažu da ”Zdravinjo nema pojma”

Razloge posjete lidera DF-a Moskvi trebamo tražiti prije svega u želji da direktno sa izvora svog političko-ideološkog djelovanja dobiju podršku za žestok okršaj koji predstoji sa trenutnim premijerom Zdravkom Krivokapićem. Ako akcija uspije, ona će Demokratskom frontu dati jak politički vjetar u leđa koji će ih lansirati na ''pol-poziciju'' za predstojeće izbore u odnosu na eventualnu Krivokapićevu stranku i Demokrate.

Politika Demokratskog fornta osim na velikosrpstvu i svetosavlju zasniva se na duboko ukorijenjenoj ljubavi prema majki Rusiji, koja je puštila korijenje na viševjekovnoj patološkoj potrebi dijela našeg naroda da, iz apsolutno nepoznatih razloga, u ovoj imperijalističkoj sili vidi obećanu zemlju i istorijskog partnera Crne Gore.

Demokratski front upravo će ovih dana staviti na test ljubav Rusije prema Crnoj Gori! Nakon posjete lidera ovog političkog saveza Milana Kneževića i Andrije Madnića Moskvi, znaćemo da li je Rusija odlučila da makar malo popusti zategnutu političko-obavještajnu omču koju već duže vremena drži oko vrata Crne Gore.

Mandić i Knežević prema saznanjima portala Aktuelno, kreću 30. juna u Rusiju nakon što im je stigao poziv iz Moskve s adrese Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, od predsjednika Komiteta Leonida Sluckog.

Ruska duma djeluje prazno bez Mandića i Kneževića, kao Krivokapićev želudac bez rakije

Osim što je Raju i Pipunu uzavrela krv jer su dugo bili odvojeni od zagrljaja svoje ideološke majke, kako su naveli u zvaničnom saopštenju DF-a, Mandić i Knežević su ”pozvani u posjetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dvije zemlje”.

Logistička podrška za izbore

Ako zaobiđemo demagoške floskule iznijete u najavi koju je medijima poslala pres služba DF-a, razloge posjete lidera DF-a Moskvi trebamo tražiti prije svega u želji da direktno sa izvora svog političko-ideološkog djelovanja dobiju podršku za žestok okršaj koji predstoji sa trenutnim premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Lideri DF-a će u Moskvi nastojati sebe da predstave kao jedine autentiče zastupnike ruske hegemonističke politike u Crnoj Gori, što znači da će lobirati i za podršku u borbi protiv Demokrata koje targetiraju isto biračko tijelo kao ovaj velikosrpski politički savez.

Kako saznaje portal Aktuelno, Knežević i Mandić će u Moskvu otići da dobiju instrukcije kako što bolje logistički da se pripreme za izbore koji će se, kako trenutno stvari stoje, ubrzo održati.

”Demokratski front ne može više da podržava vladu Zdravka Krivokapića jer je on, prema mišljenju članstva i funkcionera Fronta iznevjerio sva obećanja koja je kao vatreni litijaš davao biračima. Stoga DF nastoji da se u Moskvi konsultuje da bi dobili što jaču logističku podršku iz Moskve za predstojeće izbore”, rekli su sagovornici portala Aktuleno iz vrha Demokratskog fronta.

Zdravko još ofanzivnije napao bocu nakon što ga je Vukšić preko svojih podzmenih kanala obavijestio za plan Mandića i Kneževića

Na naše pitanje da li ta podrška znači da će Moskva da im obezbijedi jaku finansijsku podršku, iz DF-a navode da u ovom slučaju nije tako.

Rajo i Pipun dokazuju da ”Zdravinjo nema pojma”

Kako su kazali naši sagovornici iz DF-a, Moskva više ne djeluje ”tako providno” i daje pare svakome ko želi njihovu političku podršku. Način djelovanja je, kako nam je rečeno, mnogo sofisticiraniji i svrsishodniji.

”Lideri Fronta idu da pregovaraju da Rusija omogući direktne letove iz Moskve za Crnu Goru, što bi bila jaka injekcija crngorskom turizmu koji je poljuljan nesposobnom vladom više nego koronavirusom. Ako to uspiju Knežević i Madnić će se trijumfalno vratiti u Crnu Goru i predstaviće sebe kao ljude koji ‘mogu da poprave brljotine nesposobnog premijera i njegovih neznalica iz Vlade”, rekli su nam izvori iz DF-a.

«Алло, Милан, дружище! Мне доложили, что к нам собираетесь. Надеюсь, заглянете. Для Андрюши приготовим свиной окорочок, а тебе – зетские оладьи»

Ako uspije, ova akcija će Demokratskom frotnu dati jak politički vjetar u leđa koji će ih lansirati na ”pol-poziciju” za predstojeće izbore u odnosu na eventualnu Krivokapićevu stranku i Demokrate.

”Ako lideri DF-a izlobiraju uspostavljanje direktnih letova iz Moskve za  Podgoricu ili Tivat, onda će to za njihovo biračko tijelo biti dokaz nesposobnosti Krivokapića i njegove vlade. Odnosno, dokazaćemo da ‘Zdravinjo nema pojma’ – kako kaže naše članstvo”, rečeno nam je iz DF-a.

Sa druge strane ako ne uspiju da obezbijede ovaj aranžman to može da im se ”obije o glavu” i napravi im političku štetu, ali to je rizik sa kojim su spremni da se suoče.

DF zaglavljen sa Zdravinjom

Podsjetimo, Demokratski front i njihovi koalicioni partneri, Demokrate potpomognute izdajničkim pokretom URA, formirali su vlast nakon što im je pobjedu na izborima 30. avgusta prošle godine obezbijedilo ujedinjeno djelovanje SPC, BIA-e i ruskog obavještajno-propagandnog podzemlja, potpomognuto potpunom inercijom EU i SAD.

Andrija Mandić i Milan Knežević, sa Nebojšom Medojevićem: Zdravko im se toliko smučio da moraju u Moskvu da lobiraju za njegovu smjenu

Nakon što je Zdravko Krivokapić pogazio sva obećanja koja je dao svetosavskom biračkom tijelu i iznevjerio obavještajno-propagandne i klerofašističke centre koji su ga doveli na vlast, DF svim silama želi da ukloni prevrtljivog premijera.

DF je, kako smo već pisali, spreman na izbore, a da li će njihova nastojanja za prijevremeni izlazak na birališta biti pojačana nakon posjete Moskvi ostaje da se vidi u narednom periodu.

Mnogo toga će zavisiti od majke Rusije, odnosno njene velikodušnosti da pomogne njene najvjernije političko-ideološke sinove iz Demokratskog fronta.

B.Knežević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

19 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ćokio
25.06.2021-12:09 12:09

Slobodno se nemojte vrtat, ostanite tamo dje vas vise cijene, jer ovdje na vas gledaju manje no na kacu kupusa…

Lovcen
25.06.2021-12:15 12:15

Ajte samo kartu uzmite u jednom pravcu da pocinemo od zla sijedih zlikovaca koji nijesu od dobra pobijeljeli !

Rovca sa katunima bez elektricne energije
25.06.2021-12:43 12:43

Nama su braca rusi ta put poklonili sjeme krompira pa se i danas u nasa sela zove ruski kumpijer. Carica Katarina nam je i konje podarila. Bez krompira i konja u ovim nasim vrletima život nasih predaka bi bijo dosta tezi.M u Rovcima i smo zato zafalni Rusiji. Dočim Crna gora nije zafalna ijako je Rusija vjekovima izdrzavala. Nije posteno.

Sara
25.06.2021-16:17 16:17

Carica Katarina je bila Njemica..a to sjeme nije rusko..no njemacko–

Rovca
25.06.2021-19:01 19:01
Reply to  Sara

Moze biti Sara da je njemacko ali su sjeme rusi nama poslali. Carica Katarina jes bila njemica ali je bila napredna i veliki graditelj,ljubitelj umjetnosti i životinja i bila vrlo aktivna i u ljubavnom životu.Neznamo čiji su bili konji i koje sorte ali ona ih je nama darovala. Hvala joj i hvala tebe na paznji.

Nikola
26.06.2021-09:14 09:14
Reply to  Rovca

Dje si CUCKOLD, potomce konja Carice Katarine…..:))))))))

Krsto
25.06.2021-17:05 17:05

Krompir su prvi donijeli Spanci iz juzne Amerike..Nijemci su Rusima dali sjeme krompira..Dokaz Rusi nemaju svoju rijec za krompir vec koriste njemacku
-Kartofel=Njemacki…… Kartoska=Ruski..Kod nas je krtola stigla u isto vrijeme kao i kod Nijemaca i ostalih Evropskih naroda..U Rusiju koja je uglavnom AZIJSKA zemlja krompir je najkasnije stigao i to kao Njemacka donacija

Rovca
25.06.2021-18:53 18:53
Reply to  Krsto

Đe Krto kod vas? Kod nas su krtolu poslali Rusi a na Cetinje su slali dukate. Provjeri.

Sara
25.06.2021-19:04 19:04
Reply to  Krsto

Kartofel..je standarna rijec..dok u Svapsku..krtolu zovu..kao i kod nas….krompiri..

Krsto
26.06.2021-18:21 18:21

Eto po tebi da nije bilo Rusa mi u Crnoj Gori ne bi znali sta su konji..Koliko ja znam konja sno oduvijek imali ali MAGARADI imamo previse..Pa nam MAGARAD iz komsiluka nisu potrebna da nas savjetuju…Jedino dobro sto smo s istoka dobili bio je lazni car Scepan Mali..Iako lazni car Rusije bio je uspjesan vladar koji je volio Crnu Goru

План АДРИАТИКА
25.06.2021-16:09 16:09

GRU
[Главное разведывательное управление] + Демократический фронт

Sara
25.06.2021-16:16 16:16

u Rusiji vlada teska zaraza Covid 19…zamislite da ovi dodju i zaraze CG..Rusi ne trebaju nikakve prijave da su zarazene..niti PCR-test..

Krsto
25.06.2021-16:45 16:45

Solidno govorim Ruski i imam prijatelja medju Rusima i Ukrajincima..Moja supruga je porijeklom iz Belorusije…Genetski,tj fizicki, po mentalitetu jeziku i po svemu ostalom mi smo puno blizi Ukrajincima nego li Rusima..Rusi su dobrim dijelom MONGOLI.Sve do 12 vijeka Rusija se zvala TATARIJA a njome je vladao Mongolski kan..oni koji mi ne vjeruju nek pogledaju Putina ili Medvedeva..Ljudi su niskog rasta kratkih udova i kosih ociju..Meni licno je najsmijesnije kako Rusi kradu slovo H..Pa je tako po njima Holandija-Golandija, Hitler je Gitler, Muhamed je MoGamed ,Henri je Genri Americke Rakete TomaHavk su TomaGavk itd.,,Ukrajinci pak sve izgovaraju isto kao i mi..Ali… Pročitaj više »

Sara
25.06.2021-19:10 19:10
Reply to  Krsto

Imas pravo..zato rusi lice na mongole..oci..i jagodice..jako cudan narod..u CG..kad nesto kupuju pod Barakom..Budva..ili bilo dje..cenkaju se..za 50 centi..ili ako kupe meso..pa se predomisle..stavega jednostavnu..u neke ladice..dje mu nije mjesto…samo da se oslobodi..

jedan slucaj sam imala..da sam cekala..preko 10minuta..da kupim..ili dohvatim..flasiranu vodu….ovaj rus je sve flasirane vode izbacio iz regala..kako bi dobio najbolji datum trajanja..prava sprdnja..strasno su cenjkavi i dosadni!..

rovca sa katunima bez struje
25.06.2021-21:19 21:19
Reply to  Sara

To sto se cenkaju za pedeset centi to nije sramota no sasvim peavilno. Ako svaki dan ustede 80 centi to vam dođe 260 € a to je prosjecna crnogorska penzija . I provjera datuma trajanja artikala je odlika savjesnih i pismenih ljudi. Sluzbenici su tu da odlazu artikle nekupljene a ne potrosaci pa bili oni rusi prusi ili srbi. Mi ih vrlo cijenimo.

Sekićanin
25.06.2021-17:23 17:23

Bolje onda zahvali talijanima, jer je Columbo donijo krtolu u Evropu.

Sara
25.06.2021-19:11 19:11
Reply to  Sekićanin

Talijani ne jedu krtolu..no makarone..spagete..itd..

džudović
25.06.2021-22:30 22:30

Zamislite da dva ruska izroda pođu u Kojev na razgovore sa ukrajinskim vlastima. To je isto sa posjetom naša dva izroda Moskvi. Rusi bi posjetu Kijevu kaznili, naši izrodi očekuju nagradu kod nas ako ih tamo ne zadrži novičok ili posjeta Magadanskoj oblasti.

David
29.06.2021-09:26 09:26

Slicni mongolima, a ti si jadan iz neke pecine koji ne znas nista. Ukrajinaci su lukavi i jako skrti .Zato ih zo u hahli. A ti pojma nemas ni o rusima ni belorusima ni ukrajincima. Gled.film kada su mongoli napali rusiju prije 400god to je strasno. Kakve veze fizionomija rusa ima sa mongolima. Mongoli tamni kosoki.siroke glave. Koji si ti idiot gori od ikakvog gurbeta.