Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Poljoprivrednici čekaju premijera, on na liturgiji

Poljoprivrednici protestuju sa traktorima zbog nesposobne Vlad Crne Gore. Premijer Zdravko Krivokapić za to vrijeme u Crkvi na liturgiji, poručio je Konjević

Predsjednik SDP-a Raško Konjević kazao je da dok poljoprivrednici protestvuju sa traktorima zbog nesposobne Vlade, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić za to vrijeme prisustvuje u crkvi na liturgiji.

“Poljoprivrednici protestuju sa traktorima zbog nesposobne Vlad Crne Gore. Premijer Zdravko Krivokapić za to vrijeme u Crkvi na liturgiji”, napisao je Konjević.

Toliko o  prioritetima, poručuje Konjević.

“Amin Bože! Direktor ANB Vukšić “čuva stražu”. Mora da je na liturgiji zbog popa Backovića. Uvijek na zadatku, 63. padobranska”, objavio je Konjević na Tviteru.

Podsjetimo, više od 50 poljoprivrednika krenulo je iz Danilovgrada traktorima u Podgoricu na protest ispred Skupštine i Vlade Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
noc i dan
28.06.2021-13:07 13:07

Premijer nije za to ima preceg posla danas imaju podpremijera ABAZOVICA pa nek im odgovori na pitanja ! A sto se tice para EU vise neda stavila cep!

BOKA-MNE
28.06.2021-13:36 13:36

Na posluženije poslije liturgije, a ne da se tamo sa nekim poljoprivrednicima raspravlja, po ovom ržopeku!

Anja
28.06.2021-15:50 15:50

Za Rukoljuba ne postoje dvije vaznije stvari, popovi i cetnici a danas je jedan od tih dana,cetnicki skup sa popovima koji ce po koju cetnicku zapjevat! A vi farmeri ste litijali za ovog nesrecnika i njegovu hordu,e sad uzivajte!