Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Politička organizacija ”Glas” podržava Mila Đukanovića

''Uvereni smo da će Milo Ðukanović, odgovorno i bez premca, uspešno nastaviti da radi na prosperitetu i integraciji naših naroda i naših država''

Politička organizacija “Glas” podržava izbor Mila Ðukanovića za predsjednika Crne Gore.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

Uvereni smo zastupamo stavove onog dela Srbije koji se zalaže za ulazak cele bivše Jugoslavije u EU i NATO, rasterećeni nasleđa prošlosti u kojoj smo bili neuspešni i nesrećni. Nezamisliva je evropska i uspešna Srbija bez evropske i uspešne Crne Gore.

Milo Ðukanović je hrabro i državnički uveo Crnu Goru u NATO, time zastupajući i interese Srbije koja je prepuštena neodgovornim liderima u vlasti i opoziciji. Milo Đukanović se opredelio za mir, bezbednost i prosperitet u okviru evropske i američke zajednice, ispunjavajući smisao nezavisnosti Crne Gore čija je suština u efikasnim institucijama i mirnom građanskom poretku.

Uvereni smo da će Milo Ðukanović, odgovorno i bez premca, uspešno nastaviti da radi na prosperitetu i integraciji naših naroda i naših država. Crnoj Gori i Srbiji neophodni su konkretni planovi za budućnost, koje će ostvarivati u saradnji s razvijenim zapadnim svetom: susedska saradnja, bezbednost, nova monetarna politika, ulazak u zonu Šengena.

“Glas” je beogradska politička organizacija čiji su osnivači profesori BU Nikola Samardžić, Ivan Videnović i Stevan Lilić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve