Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Policija saslušala pojedine funkcionere DF-a

Kako je CdM potvrđeno u DF-u, policiju je zanimalo gdje će se funkcioneri ovog saveza sjutra nalaziti kada bude izricanje presude, u kakvim su relacijama sa liderima Fronta, da li su planirane bilo kakve akcije

Policija je danas pozvala na informativni razgovor više funkcionera i članova DF-a, uoči sjutrašnje presude za liderima tog saveza Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, optuženima za pokušaj terorizma u Crnoj Gori 2016., rečeno je CdM-u u ovom političkom savezu.

Kako je CdM potvrđeno u DF-u, policiju je zanimalo gdje će se funkcioneri ovog saveza sjutra nalaziti kada bude izricanje presude, u kakvim su relacijama sa liderima Fronta, da li su planirane bilo kakve akcije…

Funkcioneri DF-a pozvani su na informativne razgovore zbog brojnih najava lidera DF-a da će, ako budu osuđeni, letjeti glave, da ne prijete praznim puškama, već su, kako su kazali,  da će se “u samoodbrani suprostaviti kriminalnoj osuđujućoj presudi i eventualnom pokušaju njihovog hapšenja 9. maja”.

Rukovodstvo Demokratskog fronta je saopštilo da je, umjesto najavljenog okupljanja pristalica, dat nalog predsjednicima opštinskih odbora i članstvu da se okupe tog dana u ranim jutarnjim satima u stranačkim prostorijama u svim opštinama i da čekaju dalja uputstva.

Lideri DF-a od početka sudskog postupka najavljivali su da neće prihvatiti osuđujuću presudu, najavljujući da ona može dovesti do građanskog rata.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve