Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokret ”Zajedno GRADimo Kolašin” predao listu za izbore u Kolašinu

Taj pokret je, kako je rekla nosilac liste Marta Šćepanović, ''mnogo širi od partijskih interesa sa nestranačkim ličnostima na mjestima odlučivanja''

Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu za predstojeće lokalne izbore u Kolašinu predao je Pokret ‘’Zajedno GRADimo Kolašin’’ koji pored političkih partija DPS-SDP-SD okuplja i građane, nestranačke ličnosti.

Taj pokret je, kako je rekla nosilac liste Marta Šćepanović, “mnogo širi od partijskih interesa sa nestranačkim ličnostima na mjestima odlučivanja“.

“Naš pokret okuplja ljude sa različitim pogledima na političke, državne i globalne teme, ali mi te razlike ne krijemo. Naprotiv ponosni smo na spremnost svih nas da Kolašin stavimo na prvo mjesto. Spremni smo da ono što nas dijeli stavimo po strani, jer nikada ranije nijesmo bili složniji, hrabriji i odlučniji da preuzmemo odgovornost za naš grad i učinimo Kolašin boljim, ljepšim mjestom za život. Mi vam to garantujemo našim znanjem, iskustvom, mladošću, energijom, da smo stručni i posvećeni razvoju Kolašina. Samo takvi mogu doprinijeti daljem razvoju Kolašina. Sa ovom listom znate na čemu ste. Ovo je nešto drugo. Ovo je prava stvar”, rekla je Šćepanović.

Foto: DPS

“Sigurni u izbornu pobjedu, pred naše građane izlazimo sa jasnom strategijom i vizijom, koja će biti prikazana u vidu Izbornog plana i programa daljeg razvoja u interesu svih građana Kolašina”, poručuju u saopštenju.

Na listi se nalazi 31 kandidat za odbornika:

1. Marta Šćepanović
2. Bojan Zeković
3. Balša Cvetković
4. Bojan Despotović
5. Milivoje Bulatović
6. Duško Šćepanović
7. Ivan Grdinić
8. Jelena Zindović
9. Matija Bulatović
10. Goran Rakočević
11. Aleksandar Vlahović
12. Anica Mijatović
13. Vladan Bulatović
14. Dušica Baković
15. Bojan Kuburović
16. Iva Simonović
17. Petar Lakićević
18. Manojlo Vlahović
19. Božidar Pižurica
20. Milica Šćepanović
21. Esad Islambašić
22. Marko Grujić
23. Mirko Jeknić
24. Bojana Lakićević
25. Darko Popović
26. Ivana Bulatović
27. Aleksandar Vlahović
28. Nikola Anđelić
29. Tanja Adžić
30. Branko Rakočević
31. Zlatko Jovanović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dolores
27.09.2022-16:18 16:18

Samo hrabro, čestita Crna Gora je uz vas, uz ljudski i pravedni Kolašin, uz ljubav za svoju domovinu Crnu Goru. Moramo se hrabro olovkom suprostaviti otimanju Crne Gore i njenom pretvaranju u živo blato takozvanog “Otvorenog Balkana” kuda bi da nas povedu ovi naši lokalni dušmani i udvorice Aleksandra Vučića. Svoje ne damo a tuđe nećemo , niti nas interesuje. Gradimo svoj dom i nikome ga ne dajmo!