Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pokret za Tuzi: Podrška građana jasan znak da nastavimo našu borbu za razvoj opštine

Kako su istakli, podrška koju su dobili daje im snažan vjetar u leđa da, sada i kao parlamentarni subjekti, nastave snažno da se bore za razvoj Tuzi u skladu sa uvjerenjima koja decenijama baštine a to su građanska i sekularna država zasnovana na principu socijalne pravde

Koalicija Socijaldemokratske partije i Pokreta za Tuzi -“Svim srcem za Tuzi” se zahvaljuje svim građankama i građanima Tuzi na podršci koju su nam pružili na juče održanim lokalnim izborima, saopšteno je iz te partije.

Kako su istakli, podrška koju su dobili daje im snažan vjetar u leđa da, sada i kao parlamentarni subjekti, nastave snažno da se bore za razvoj Tuzi u skladu sa uvjerenjima koja decenijama baštine a to su građanska i sekularna država zasnovana na principu socijalne pravde.

“Nemamo nikakvu dilemu da je ovo samo početak naše borbe za sugrađane iz Tuzi te da će u narednom periodu podrška našem aktivizmu i radu samo rasti a to ćemo svojim primjerom dokazati”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da će nastaviti da se bore za unaprjeđenje životnog standarda i rješavanja problema sa kojima se građani suočavaju, to im Tzutje uvijek bio i biće prioritet.

“Zato pozivamo sve građane Tuzi da prate naš rad i podrže nas kako bi zajedno ostvarili zajednički cilj – razvijene i napredne Tuzi”, zaključuju iz Pokreta za Tuzi – Svim srcem za Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve