Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokret za promjene osuđuje crtanje grafita mržnje, policija da pronađe počinioce

Podsjećaju i da su se slične poruke mržnje našle i pred parlamentarne izbore 2016. u naselju Dolac kao i da počinioci do danas nijesu otkriveni

Iz Pokreta za promjene osudili su pisanje nacionalističkih grafita u Beranama i zatražili od policije i tužilaštva da odmah rasvijetle ovaj čin, saopštili su iz PzP-a.

“Još jedna udbaška ikonografija ni ovaj izborni ciklus nije zaobišla opštinu Berane, pod okriljem noći ispisani “nacionalistički grafiti” upereni protiv muslimanskog i bošnjačkog stanovništva nisu iznenadili nijednog stanovnika našeg grada”, kazali su iz PzP-a.

Podsjećaju i da su se slične poruke mržnje našle i pred parlamentarne izbore 2016. u naselju Dolac kao i da počinioci do danas nijesu otkriveni.

“Jedno je sigurno, da uvijek posle ovakvih sramotnih udbaških aktivnosti i pokušaja narušavanja multietničkog sklada u opštini Berane DPS doživi novi poraz, jer građani Berana najbolje znaju ko je krao sopstvene građane, a ko krade taj i laže, i da je došlo vreme za istinu. To će pokazati 30. avgusta i već viđeni najgori rezultat DPS u Beranama”, zaključuju iz PzP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve