Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pogledajte promotivni spot izborne liste DPS-a, u Nikšiću postavljen najveći ikada bilbord u CG!

Prvi promotivni spot izborne liste Demokratske partije socijalista "Odlučno za Crnu Goru“ promovisan je jutros u zvaničnoj Viber zajednici DPS-a

Prvi promotivni spot izborne liste Demokratske partije socijalista “Odlučno za Crnu Goru“ promovisan je jutros u zvaničnoj Viber zajednici DPS-a.

“Kao vodeća politička snaga težimo uvođenju savremenih načina komunikacije sa našim članovima, simpatizerima i svima koji dijele našu posvećenost interesima građana i države.

Upravo zbog toga smo odlučili da kreiramo zvaničnu Viber zajednicu naše partije, kako bismo naročito u ovom vremenu pandemije, ostvarili još bolju i direktniju komunikaciju sa našim simpatizerima i članovima”, navode iz DPS-a.

“>

U Nikšiću, rodnom gradu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, postavljen je bilbord Demokratske partije socijalista, kojim ta partija počinje predizbornu kampanju za predstojeće parlamentarne izbore.

Inače, bilbord, postavljen na kružnom toku u Nikšiću, najveći je u Crnoj Gori i njegove dimenzije su 5×10 metara. Pogledajte promotivni spot koji je tim povodom objavio je i DPS Nikšić.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve