Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pogledajte listu kandidata za poslanike SD-a koji će se naći na koalicionoj listi

''Ovo je ujedno i potvrda moje čvrste posvećenosti nastavku reformskih iskoraka u partiji, kao i daljem podmlađivanju i širenju kadrovske ponude koju sam prije godinu i po dana najavio na partijskom Kongresu, ne slučajno održanom pod sloganom 'ZaNovoVrijeme''', naveo je Šehović

Sa velikim zadovoljstvom predstavljam kandidate za poslanike, koji će se u ime SD-a naći na našoj koalicionoj izbornoj listi, saopštio je na Tviteru Damir Šehović.

“Ovo je ujedno i potvrda moje čvrste posvećenosti nastavku reformskih iskoraka u partiji, kao i daljem podmlađivanju i širenju kadrovske ponude koju sam prije godinu i po dana najavio na partijskom Kongresu, ne slučajno održanom pod sloganom “ZaNovoVrijeme”.

Zahvalan sam kolegama iz Glavnog odbora i Predsjedništva koji su pružanjem jednoglasne podrške listi koju sam predložio pokazali da su jednako kao i ja uvjereni da će: Boris Mugosa, Bane Nenezić, Canović Nihad, Zirojević Nikola, Irma Nišić, Čelanović Miloš, Milica Lekić, Ćazim Hodžić i Ivana Raščanin Radičević na najbolji mogući način u kampanji reprezentovati i SD i istinsku građansku i evropsku, odnosno emancipatorsku politiku na kojoj od osnivanja stabilno i dosljedno insistiramo”, naveo je Šehović.

Podsjetimo, Glavni odbor i Predsjedništvo Socijaldemokrata Crne Gore su na ranije održanim sjednicama donijeli odluku o koalicionom nastupu sa DPS, DUA i LP, na parlamentarnim izborima koji će se održati 11. juna ove godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve