Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pogledajte kako je Šaranović spriječen da uđe u Ministarstvo odbrane

On je zaustavljen na kapiji dvorišta zgrade Ministarstva odbrane, tražena mu je službena legitimacija, a dežurni vojnik ga nije pustio ni da dođe do prijavnice

Vršilac dužnosti direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata OBD Aleksandar Šaranović juče je spriječen da uđe u Ministarstvo odbrane što se vidi na fotografiji koju objavljuje CdM.

Pobjeda je danas objavila da je Šaranović razriješen na prijedlog ministarke odbrane Olivere Injac na sjednici Vlade Crne Gore u četvrtak 11. marta, a juče ujutro mu je državna sekretarka Sandra Bulatović naložila da odmah napusti kabinet, uz prijetnju da će pozvati i vojnu policiju ako to bude potrebno.

On je zaustavljen na kapiji dvorišta zgrade Ministarstva odbrane, tražena mu je službena legitimacija, a dežurni vojnik ga nije pustio ni da dođe do prijavnice.

Šaranoviću nije omogućeno da obavi primopredaju dužnosti, a kasnije mu nije dopušteno da uzme čak ni vlastitu jaknu i kišobran iz kancelarije.

On je za v. d. generalnog direktora Obavještajno-bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane imenovan 28. januara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Risto
13.03.2021-14:50 14:50

Trebao si ih pustit da ti pozovu vojnu policiju da vidimo sta bi ti uradila ! E sta ste dozivjeli i dopustili da vam rade skacite sami u more da vas ne bacaju!!

borko
13.03.2021-18:05 18:05

nije bolje ni zaslužio kad se sa njima petljao…

Sara
13.03.2021-18:56 18:56

Vlada strave i uzasa…………………….g.Saranovic nije htio da potpise papire..koje su u interes srbije i rusije..Covjek je odbranio interes drzave CG..zato su mu dali Otkaz..
Glavno je,da g.Saronovic zna ..sta sve na tom papiru pise..zato se gospodja Injac moze optuziti za izdaju..i pokretanje kriminalne radnje preko teritorije CG..Bravo..za g.Saranovica