Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović tražio izradu pečata; Carević: Dva predsjednika i dva pečata, novi standardi

Politički dijalog predstavnika smijenjene i novoimenovane vlasti u Budvi počeo je danas poslije 10 sati u zgradi Akademije znanja u Budvi

Lider Crnogorske u Budvi, koga je nova većina u lokalnom parlamentu imenovala za vršioca dužnosti predsjednika opštine, jutros je zatražio od sekretarke za lokalnu samoupravu Milijane Vukotić Jelušić da se izrade novi pečati parlamenta i opštine, potvrđeno je Pobjedi.
Vladimir Bulatović (foto: Pobjeda)
Postojeći pečati nalaze se kod smijenjenih predsjednika opštine i SO Marka Carevića i Krsta Radovića. Bez pečata ne može biti ovjerena odluka o njihovoj smjeni.

Carević je kazao da ne zna da li je tačno to da je Bulatović tražio nove pečate, ali kako je istakao, “znajući Bulatovića sve je moguće”.

– Imamo dva predsjednika i dva pečata. To su ti novi evropski standardi – rekao je Carević.

Dogovorom o početku dijaloga politički predstavnici su se saglasili da se ne preduzimaju nikakve radnje, pa ni one oko izrade pečata.

Podsjetimo, politički dijalog predstavnika smijenjene i novoimenovane vlasti u Budvi počeo je danas poslije 10 sati u zgradi Akademije znanja u tom gradu.

Demokratsku partiju socijalista (DPS) predstavljaju lider te partije u Budvi Predrag Jelušić, poslanik Nikola Divanović i Snežana Kuč, a na sastanku je i Vladimir Bulatović lider Crnogorske.

U ime Demokrata prisutni su Dragan Krapović i Mijomir Pejović, a u ime Demokratskog fronta Milo Božović i Nikola Jovanović. Socijaldemokrate zastupaju Petar Ivković i Milena Raičković, Građanski pokret URA Božena Jelušić, a SNP Krsto Rađenović.

Sastanku ne prisustvuje nezavisni odbornik Stevan Džaković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve