Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

POČELO JE Policija po nalogu Tužilaštva provjerava Šćekića: Sporne finansije, potrošen značajan dio budžeta!?

Dio dokumentacije je kopiran i preuzet, a dio će biti preuzet narednih dana, navode izvori iz Policije

Uprava policije, po nalogu Tužilaštva, počela je u petak sa izuzimanjem poslovne dokumentacije Fonda za zdravstveno osiguranje, čiji je v.d. direktror Dragoslav Dado Šćekić, potpredsjednik SNP!

Kako portal Aktuelno saznaje od izvora iz Policije, dio dokumentacije je kopiran i preuzet, a dio će biti preuzet narednih dana.

-Riječ je o finansijama, provjeravaju se razne transakcije – naveo je naš izvor.

Provjera poslovanja Fonda za zdravstveno osiguranje događa se u trenutku kada bi trebalo da se odluči o konkursu za direktora Fonda gdje su se već pojavile javne sumnje da je cijeli posao navodno dogovoren i da se “favorizuje” Šćekić čiji je znanje vrlo upitno.

Odluku o izboru trebalo bi da donese Upravni odbor, ali to tijelo stavlja u vrlo težak položaj i izvjesnu provjeru nadležnih organa.

Nepoznati članovi Upravnog odbora 

Dodatnu konfuziju izaziva i to ko čini Upravni odbor Fonda za zdravstveno osiguranje. Tako na zvaničnom sajtu i Centralnom registru privrednih subjekata, navedena su različita imena.

izvor Sajt Fonda za zdravstveno osiguranje

D

foto CRPS

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
popovijasudalje
26.09.2021-10:13 10:13

Pocelo je popovi krenuli na SNP koji dira”drugaricu” Boce a jos zena cetnik a jos iz Crkve Serbije…. bice zanimljivo jer SNP ima poslanike bez kojih nema vecine!

borko
26.09.2021-10:15 10:15

Ili je SNP postao OKG ili je ovo sistemski udar na obraz najčasnije, najpoštenije i najnevinije partije na vascijelom svijetu. Takva oličenja ljudskovine i poštenja se dosad nijesu rađala, a kamoli okupljala u jednu partiju…

milica
27.09.2021-18:35 18:35

A istrage prije Šćekića…tu bi trebalo malo zaviriti?