Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

PKS Vučiću: Bježi nam kugo, sa ognjišta mila!

Taj Aleksandar Vučić, ističu, koji po sopstvenom priznanju nije ''oka sklopio 21.maja 2006.godine, kada mu se Crna Gora odcepila'', današnjim izjavama samo pokazuje da mu je mozak odcijepljen od tijela, života i realnosti, i da njegov san o ''srpskom svetu'' samo može da ostane san-i ništa više

Partiotsko komitskom savezu je odavno jasno da srpska vladajuća elita želi da Crnu Goru pretvori u svoju koloniju, u dio “srpskog sveta”, te da pod svoju hegemonističku šapu stavi sva naša bogatstva, kao što su vode, šume, luke i prije svega-more podno Lovćena, koje će biti, na njihovu vječnu muku, uvijek crnogorsko, saopšteno je danas iz Patriotsko komitskog saveza (PKS).

“Koliko god se trudili, napadali, jurišali i otimali sve crnogorsko, naša zakletva i naš amanet će biti: Nikad više 1918.!!!Besramno prisvajajući crnogorsku istoriju, crnogorske velikane i spomenike kulture kao svoje, ubjeđujući kroz nekakvu javnu izložbu Beograđane, da im je Sveti Petar Cetinjski –njihov, iako ni ne razumiju njegove Poslanice, uz stalno provociranje javnosti prikazivanjem otužnog propagandnog uratka, jurišnici srpskog svijeta, predvođeni Aleksandrom Vučićem, danas su potpuno otvorili karte. Ovaj bivši posilni Vojislava Šešelja, koji ga je mrškao iz svoje kancelarije tadašnjeg potpredsjednika Miloševićeve Vlade, danas je glavni ideolog i finansijer anticrnogorskih snaga, koje na sve načine pokušavaju da slobodarsku Crnu Goru bace na koljena”, ocijenili sui z PKS-a.

Taj Aleksandar Vučić, ističu, koji po sopstvenom priznanju nije “oka sklopio 21.maja 2006.godine, kada mu se Crna Gora odcepila”, današnjim izjavama samo pokazuje da mu je mozak odcijepljen od tijela, života i realnosti, i da njegov san o “srpskom svetu” samo može da ostane san-i ništa više.

“Tražeći silom mjesto u srpskoj istoriji, nesrećni srpski predsjednik je najavio da kreće u “razgovore” sa predstavnicima crnogorskih gradova, među kojima i Nikšića, kojima će baš on pomoći da žive bolje. Neće moći, Vučiću! Baš kao što ni njegov ideološki otac, Vojislav Šešelj nije smio ni Budoš proći kada su mu Nikšićani poručili da ne dolazi. Nakupio je “Vojov mali” dovoljno negativnih poena kod svakog slobodomislećeg Crnogorca svojim žalosnim izjavama i manipulacijama, a “zakucao” onom da je Mojkovačka bitka bila uvod u “oslobađanje Crne Gore”. Grobovi hiljade crnogorskih junaka i mučenika, hiljade spaljenih kuća, uništena slavna država i dinastija, glad i siromaštvo-bili su rezultat tog “oslobođenja”, navodi se u saopštenju.

Poručili su da “nikada Crna Gora neće više dozvoliti nikome, posebno Vućićima i Vulinima, da kroje budućnost građana ove države”.

“I ima nas, više nego dovoljno, da im kažemo:Bježi nam kugo, sa ognjišta mila!”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vojvodina
24.06.2021-16:35 16:35

VUCICU-VULINU“I ima nas, više nego dovoljno, da VAM kažemo:Bježi nam kugo, sa ognjišta mila!”Poslat ce mo vam jednu teglu CRNOGORSKIH FAFARONA DA PROBATE nase COJSTVO I PONOS! !

Skanska
24.06.2021-16:53 16:53

Pa dokle vise! Samo zaludjuje i vrsi jos vecu pometnju i nesigurnost gradjanima Srbije i Crne Gore. Od kada je to bolja ekonomija u Srbiji? Penziju imam za 18 g radnog staza 150 eura a oni sto su imali puni radni staz i godine veci deo naroda ima od 180 do max 300 euro penzije danas. Citah Vucicevu izjavu da u Srbiji Treba vise dece jer nece bit ko da radi u fabrikama. Vreme industrije je davno iza nas i to ne samo u Srbiji i CG. Pa zar nas on sve drzi za neuke i neinformisane. NAPRIMER:osoba u Srbiji… Pročitaj više »

Mino
24.06.2021-19:55 19:55

Kakav tovar, ko da Crnogorce moze kupit pricom boljeg zivota sa oglavinom i samarom. A nije davno bilo kad u Niksic nijesi mogao jedano zrno makarona naci.Ko da je sloboda u lebu i slanini a domovina torta.
ovo onako,nebi ti bio da čuješ sto ti niksicani imaju za reci

Niksic
24.06.2021-23:27 23:27

Kratko i jasno – SJAŠI !!!

Krsto
26.06.2021-19:44 19:44

-Vucicu umijes li da skaces ?-
-Umijem-
-E pa od**bi u skokovima, sto dalje od Crne Gore..Jer tamo daleko daleko OD mora tamo je tvoja zemlja-tamo je Srbija?-

Primavera
27.06.2021-00:03 00:03

Ma ne bi njih more htjelo. Neće more svake fukare ! Odbaci strano tijelo.

Primavera
27.06.2021-00:06 00:06

Srpska rana od Predpotopa bilo je – more. Nikad ta rana neće zacijeliti. Nikad ! Jer ni jedan narod na Jadranu neće im dati ni lavor mora.
Gotovo ! Nema više .