Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

PKS: Spajić i apostoli, fino ušuškani, igraju se našim životima kao na šahovskoj tabli

Vi se šetkate po Japanu da tobož podržite zemlju koju nacionalno, zdravstveno, obrazovno uništavate i pretvarate u srez ''srpskog sveta''. Bravo vam ga, ''eksperti'', poručuju iz PKS

Najava ministra Milojka Spajića iz #nijemojavlada da će za 25 hiljada građana biti podijeljeno 70 hiljada litara ulja, uvreda za zdrav razum, ocjenjuje Patriotsko komitski savez.

“U vremenu kada su cijene svega otišle u nebo i kada nam je nezaposlenost “probila plafon”, Spajić demagoški misli da će mu podjela 5 eura “po glavi”, donijeti epitet “spasitelja u godini socijalne pravde”?

Ne treba nam ulje Spajiću, no uređena država, nova radna mjesta, prestanak vašeg revanšizma i ostavljanje porodica na ulicu. U haosu kojeg ste donijeli građanima, eto uspjeha što će nam hljeb ostati 50 centi? Ma, bravo”, ističu iz PKS.

Umjesto, kako kažu, da se pomogne poljoprivrednicima, malim preduzetnicima, turističkoj privredi, mjerama koje čitav svijet provodi kako bi spasio ekonomiju svojih država, “Spajić i apostoli, fino ušuškani i, kako rekoše, bogati od ranije, igraju se našim životima kao na šahovskoj tabli!”

“Po njima, neka je gorivo gotovo 1,5 eura, al je hljeb 0,50 centi. Neka je džabe ulje za njih 25 hiljada, koje će potrošiti za 20 dana, kada je Crna Gora rekorder u ekonomskom padu u Evropi od 6,4%,bez oporavka. Neka narod preživljava od kredita, kada je kamata na gotovinske nevjerovatnih od 7.5-12%”, dodaju iz Saveza.

Ma neka i zapošljavaju po velikorpskom ključu, ističu iz PKS-a, kad je 10 hiljada poslato na biro rada, za cijelih šest mjeseci.

“Neka je Solana državna, i treba da bude, kada će Aman protjerati. A i Novak je tu da pokupuje za “svet” sve što mu kažu. Možda će i Kraljičinu plažu pa da je pokloni Karađorđevićima!

Neka smo Spajiću dužni 4,1 milijardu eura i neka se pare troše za neracionalnu potrošnju, kad nećete da smanjite pdv na domaće proizvode, kad nećete da povećate plate zdravstvu, da oslobodite građane dijela pdv-a na gubitke struje ili smanjite akcize za gorivo. Svjesno gurate državu u stagnaciju i ekonomsku zavisnost, a posljedice takve politike će osjetiti svi građani, pa i oni koji vam i dalje slijepo vjeruju. Kad potroše te tri litre ulja, ukapiraće da se vi šetkate po Japanu da tobož podržite zemlju koju nacionalno, zdravstveno, obrazovno uništavate i pretvarate u srez “srpskog sveta”. Bravo vam ga, “eksperti””, zaključuju iz Patiotsko komitskog saveza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve