Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

PKS: Policija će biti uz narod i svetu crnogorsku zastavu!

Naravno da će svi oni koji bezrezervno vole svoju Crnu Goru, i 22.avgusta biti na Cetinju; da mirno poruče “novim Acovim palikućama” da na Cetinju nema velikosrpskog ludiranja. Biće to još jedna šansa političkom razumu, a vidjećemo da li će je ova neVlada razumjeti

Patriotsko komitski savez oglasio se saopštenjem za javnost.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Svjedoci smo u kojoj su panici i histeriji #nijemojpremijer Krivokapić i njegova apostolska Vlada, čak i posvađani koalicioni partneri, od riječi dr Veselina Veljovića koji je, u svojoj kolumni, napisao jednu jedinu ključnu rečenicu, zbog koje je krenula neviđena hajka na njega: “Sveta je duznost i obaveza svakog pripadnika sektora bezbjednosti da štiti i čuva civilizacijske vrijednosti svoje države i da ODBIJE SVAKO NEUSTAVNO I NEZAKONITO NAREĐENJE u funkciji interesa i ciljeva trenutnih ostrašćenih pojedinaca koji mogu zloupotrijebiti institucije.”

Sigurni smo, takođe, da to, dugogodišnji policijski rukovodilac, ogromnog bezbjedonosnog iskustva, nije napisao “bez neke”, jer ovoj neVladi ništa ne bi bilo strano da uradi. Tvrdoglava namjera da, u srcu crnogorskog identiteta, raširi zastave države Srbije, uz prisustvo najvećih negatora Crne Gore, može samo Vlada koja gura građane u sukobe!

Zamjenjujući teze među svojim opijenim glasačima, oni svoju zlu namjeru prikrivaju nevještom patetikom da Crnogorci 22.avgusta i 4.septembra “hoće krvomutnju”, iako istu pripremaju, bodre i organizuju upravo apostolati Zdravka Krivokapića, malog, živčanog čovjeka, razapetog između crkve i države, koju tako nevješto predstavlja!

Naravno da će svi oni koji bezrezervno vole svoju Crnu Goru, i 22.avgusta biti na Cetinju; da mirno poruče “novim Acovim palikućama” da na Cetinju nema velikosrpskog ludiranja. Biće to još jedna šansa političkom razumu, a vidjećemo da li će je ova neVlada razumjeti.

PKS smatra takođe da bezbjednosni organi ove države, bez obzira na “rodoljubive popune”, posebno članova nekadašnjeg Sedmog bataljona, nikada neće krenuti na građane, niti na svetu crnogorsku zastavu,koju ćemo svi držati u rukama!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Djuro
17.08.2021-04:43 04:43

Nazalost policija Nije bila n'a strani narod à nego oni izvrsavaju naredjenja ove vlade u koliko slucaj Eva je upozorilo da policija Nije reagovala n'a strani narod à nego vlade neznam kako jedan policajaca moze privés ti nekog ko nosi crnogorsku za stavi ovome iz banjaluke je bio zabranjeno ulaz u CG I oni su ga pustili da se pici ovde