Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

PKS: Nesrećni premijer sinoć obrukao Crnu Goru

Tako rade oni kojima podvojena svijest o vlastitoj državi i narodu, ne dozvoljava da shvate da će se svako poltronstvo prema vlastima susjedne države vratiti porugom i nepoštovanjem, kao što se Krivokapiću danas dešava, od onih koje je pretpostavio građanima države u kojoj je premijer, poručuju iz PKS

Patriotsko komitski savez saopštio je da smatra da je država Crna Gora, zahvaljujući potezima nove vlasti, prije svih premijera Krivokapića iz #nijemojavlada, koji je sinoć morao, htio ili ne htio, da poleti za Beograd, na kanabe SPC i Aleksandra Vučića, dovedena u jedan ponižavajući položaj od strane onih koji je predstavljaju.

“Mislili smo da je vrijeme trke za Beograd po mišljenje davno prošlo i da nijedan izabrani predstavnik naroda neće ni sebe, a kamoli državu, brukati na način koji je to sinoć uradio nesrećni premijer. Ali tako rade oni kojima podvojena svijest o vlastitoj državi i narodu, ne dozvoljava da shvate da će se svako poltronstvo prema vlastima susjedne države vratiti porugom i nepoštovanjem, kao što je Krivokapiću danas dešava, od onih koje je pretpostavio građanima države u kojoj je premijer”, navodi se u saopštenju.

PKS se, kako su naveli, i u svom programu rada odredio prema sakralnoj imovini države Crne Gore, koju je, u cjelosti, uzurpirala crkva druge države.

“To je jedna od crvenih linija trpeljivosti suverenista ove države, jer bi vlasništvom nad tom imovinom, Crna Gora izgubila značajan dio svoje teritorije. Ustav je tu jasan i to bi bila IZDAJA države i njenog teritorijalnog integriteta, za koju će svako snositi odgovornost.

Nepotvrđene informacije da je #nijemojpremijer Krivokapić ipak sinoć potpisao Ugovor, da će čekati kraj oktobra da to zvanično objavi, niz igara koje se igraju na relaciji Crna Gora-Srbija, samo opominju cijeli suverenistički blok na krajnji oprez i na potrebu zajedništva i sloge u ovom teškom vremenu za državu Crnu Goru, njen suverenitet, sekularni i građanski karakter”, zaključuju iz PKS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve