Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

PKS: Krivokapić i Abazović hitno da riješe problem velikosrpskog iživljavanja po ulicama crnogorskih gradova

Patriotsko komitski savez Crne Gore poziva premijera Krivokapića i potpredsjednika Abazovića da hitno riješe bezbjednosni problem u državi koji nastaje zbog velikosrpskog iživljavanja po ulicama crnogorskih gradova i slavljenja ustoličenja vaše Vlade

Patriotsko komitski savez Crne Gore poziva premijera Krivokapića i potpredsjednika Abazovića da hitno riješe bezbjednosni problem u državi koji nastaje zbog velikosrpskog iživljavanja po ulicama crnogorskih gradova i slavljenja ustoličenja vaše Vlade.

Prenosimo u cjelosti saopštenje Patriotsko komitski savez

U slavlju ne vidimo nikakav problem, ali u barjačenju zastava Srbije, pokličima “Kosovo je Srbija” i “Ne damo Kosovo”, u sred suverene Crne Gore –vidimo! Tražimo od vas da te jurišnike uputite put Kosova, pa da tamo rješavaju srpske probleme.Neka svoju energiju, koju usmjeravaju ka svojoj braći, kumovima i komšijama u Crnoj Gori, manifestuju tamo, a ne u ovoj višenacionalnoj državi!

Naše članstvo i ostali patrioti ove države neće mirno posmatrati organizovani “nastup” ovih grupa i pojedinaca, kao što smo trpjeli godinu dana. Sada ste vi vlast i radite svoj posao. A ako vaši ministri traže odjednom poštovanje mjera i zabranu izlaska poslije sedam sati uveče, ko je dozvolio i ko je puštio sinoć šenlučenje po Crnoj Gori? Ko poziva svoje članstvo da se u svim gradovima prave auto litije?

foto PKS

Poštujući demokratsko ustrojstvo države, PKS, bez obzira na snagu koju ima ili nema, bez obzira na rascjepkanost suverenističkog bloka, ali sa velikim srcem svojih postojećih članova, još uvijek ne poziva Crnogorce svih vjera i nacija da izadju na ulice, jer smo svjesni u šta bi se to pretvorilo, a znamo da bi se odazvali! Ali vam jasno poručujemo: nećemo mi samo čuvati mir u ovoj državi, a vi dozvoljavati provokacije, uvrede i napade pojedinaca na naše građane. Zato, čuvajte mir u ovoj državi i radite svoj posao. Nemojte dozvoliti da narod uzme stvar u svoje ruke, jer se takvo što uvijek obijalo o glavu i vlasti i narodu!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Masa
05.12.2020-16:30 16:30

Vratite oteto!!!

Lijepa CG
05.12.2020-17:15 17:15

PKS- ONI MISLE KAKO DA IM SE PRIDRUZE UZ FLASU RAKIJE DA BDE JOS JACE !!

Neki
05.12.2020-20:12 20:12

Kosovo je srbijanski problem , vuckova Srbija neka Importira one koji oče da ratuju za njega , te koji masu srbijanskim zasravama i vicu Srbija je Kosovo !
Samo mirno Crnogorci – kad kažem crnogorci mislim na sve gradjane bez obzira na vjeru i krvna zrnca!
NEK JE VJECNA CRNA GORA- Multietnička,
Gradjanska, suverena, nezavisna I evroatlanska!!!