Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

PKS: Blamaža Krivokapića na Cetinju, profesor odlepršao mercedesima brže no što je došao

Istorija pravnih država nije zabilježila da premijer jedne države vrši podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela, tačnije na primanje mita, uoči lokalnih izbora u Nikšiću

Patriotsko komitski savez, sa ogorčenjem i zabrinutošću, upozorava crnogorske građane i ukupnu javnost, da je premijer Zdravko Krivokapić juče, na Cetinju, javno priznao fundament svoje politike – a to je, da se on sam pitao, Crne Gore ne bi postojalo, saopšteno je iz tog saveza.

”Ne poznaje istorija ni politička praksa premijera neke države koji se bori da ta država, nestane. Ne postoji premijer neke države koji ne uviđa prednost suverene od zavisne države. Na žalost, takav premijer postoji i na čelu je Vlade Crne Gore”, navode iz PKS.

Takođe, kako navode, istorija pravnih država nije zabilježila da premijer jedne države vrši podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela.

”Tačnije na primanje mita, uoči lokalnih izbora u Nikšiću, jer nam je Krivokapić, ”mrtav-ladan” kazao: ”Građani Nikšića, ako vam neko nudi pare, uzmite ih,a glasajte za najbolje”, čime bi, u državi jakih institucija, isti čas bio procesuiran. Zanimljivo je da su istu tu poruku primali građani Crne Gore, uoči parlamentarnih izbora, od strane svještenika SPC, na koju nije niko reagovao tada, pa se premijer osilio i javno je ponovio sada! Čime je doveo u pitanje slobodno izjašnjavanje građana, tačnije počinio novo krivično djelo”, ističu iz PKS.

Prema njihovim riječima, u političkoj ravni, premijer je već prevario svoje biračko tijelo, što nije predmet našeg interesovanja, ali jeste jeftina demagogija koju bi ”njegovi” trebali vidjeti, a to je da je u Vladu ušao taksijem, a juče na Cetinje dojezdio sa desetinama pripadnika obezbjeđenja i mercedesima.

”Iznenadna sjednica Vlade, koja se nikad nije održavala na Cetinju, a kojom su ”apostoli” mislili da demonstriraju moć nad ovim nepokorenim gradom, pretvorila se u blamažu, a taj ”skromni profesor” je odlepršao brže sa tim mercedesima no što je došao. Građani su mu dali odgovor kakav zaslužuje. Na redu su institucije”, zaključuju iz PKS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NJaunjau
29.01.2021-10:36 10:36

Dosli da ispitaju TEREN -CETINJA-Dobili su sta su zasluzili od CETINJANA!

Ulcinj
29.01.2021-11:14 11:14

Da je sreće, svudj bi trebalo ovako biti dočekani da znaju da ovo nije SRBIJA i da zive manjine da zajedno imamo Vladu za sve A ne samo SRPSU VLADU nikad ni 1919 nije ovo dozivjela CRNA GORA !
Svaka POHVALA I čast Cetinje!❤️❤️CETINJANI VI STE juce pokazali ponos SVIJETU sih CRNOGORACA!

USA-CG
29.01.2021-11:28 11:28

Krivokapić: “pogledajte kako izgleda sad naše Cetinje”
Cetinjanin: “tvoje nije!” nikad ljepse i lijepsih CRNOGORKI-CA koji krase cast CETINJA!!