Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

PITA ZBOG DRUGA PABLA Medojević: Da li je Dritan upoznao Eskobara o stanju u skladištima cigareta u Luci Bar?

Da li po Eskobaru one partije koje bespogovorno slušaju instrukcije iz Ambasade mogu nesmetano da švercuju cigarete i kokain, upitao je predsjednik PZP

Da li je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović upoznao zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Gabrijela Eskobara o stanju u skladištima cigareta u Luci Bar, upitao je u saopštenju predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Delegacija Odbora za bezbjednost Skupštine posjetila  je Luku Bar i obavila uvid u stanje u skladištima sa cigaretama. Sva skladišta su bila krcata cigaretama namjenjenim za šverc! Da li je Eskobar dao odobrenje Zdravku, Dritanu i Mickeju da švercuju i dalje cigarete i da će adminsitracija SAD nastaviti da “žmuri” na kriminal ove Vlade, kao što je od 1998. žmurila na kriminal Đukanovića?

Da li po Eskobaru one partije koje bespogovorno slušaju instrukcije iz Ambasade mogu nesmetano da švercuju cigarete i kokain?

Ovo pitam zbog mog druga Pabla”, naveo je Medojević u saopštenju.

Da li Gabrijel zna da su magacini u Luci Bar krcati cigaretama koje treba da se švercuju dalje, dodaje Medojević.

“Ako zna, šta je stav SAD-a oko šverca? Da li je i dalje na snazi instrukcija iz 1998. da može da se švercuje, ako se sluša Ambasada.

Ako nema popisa, ima šverca!”, naveo je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KEEKEEEC
12.11.2021-15:49 15:49

Mece sa vama se ne vidje !!!!!! EEEEEE  DF-ovci- vama je jedino ostalo da cuvate izdvojena jagnjad od ovaca po BJELASICI!!!!!!!!