Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pisonero: Očekujemo da nepravilnosti u Nikšiću budu istražene

Odgovarajući na pitanje kako komentariše navode o duplo upisanim biračima te da je to bio najgori izborni proces do sada, Pisionero kaže da očekuje da će sve nepravilnosti biti provjerene

Evropska komisija pažljivo prati politička dešavanja nakon lokalnih izbora u Nikšiću održanih 14. marta, saopštila je za Novu M portparolka EK Ana Pisonero.

Odgovarajući na pitanje kako komentariše navode o duplo upisanim biračima te da je to bio najgori izborni proces do sada, Pisionero kaže da očekuje da će sve nepravilnosti biti provjerene.

“Očekujemo da sve prijavljene nepravilnosti budu podrobno istražene i da dobiju, po potrebi, administrativni i sudski epilog. EU podržava napore Crne Gore da sprovede sveobuhvatnu i inkluzivnu izbornu reform, u cilju ispunjavanja preostalih preporuka OEBS/ODIHR-a, kao i jačanja otpornosti demokratskog sistema. U tom kontekstu, očekujemo sprovođenje međupartiskog sporazuma o održavanju lokalnih izbora istog dana“, kazala je Pisonero.

IzvorNovaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DAKA
18.03.2021-12:48 12:48

Gospodjo Dabogda da si zdrava i ziva kad se bar neko javi da zastiti Crnogorce od Srpskog sveta i bitka za Niksic!

sanya261
19.03.2021-00:18 00:18

Na svakom cosku je DPS kupovao licne karte i niksicka policija im je obezbjedjivala stabove. Naravno, svi su to vidjeli, ali kao i do sad niko nece odgovarati za to.

kokoska
20.03.2021-13:54 13:54
Reply to  sanya261

Ne lazi ! Prijavi se za Dobrotu dok je vrijeme svi koji tako misle za DPS dusevna bolest !!